|
|
#21 | ||
|
Alıntı:
Ben memnunum halimden ![]() Hiç olmazsa rahat rahat muhalefet ediyoruz, iktidar olup savunma durumunda olmaktansa muhalif olup eleştiri yapma kolaylığını kullanıyorum ![]() saadet size katılmasın, siz yuvanıza dönün daha iyi olur ![]() Şaka bir yana: Saadete gelin bize katılın demek yerine chp-dsp olayını düşünmenizi tavsiye ederim. Alıntı:
bbpnin meclise nasıl girecğini düşünüyorunuz? İtitfak vs. mi? |
|||
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Alıntı:
Aman büyük konuşmayalım,o günleri görmem umarım.Bu ülkenin chp zihniyeti ve benzerleriin elinde olduğu gün zaten giderim bu ülkeden.Planım hazır,İran değil Sharjah![]() |
||
|
|
|
#23 | |
|
Alıntı:
MHP nin ne olduğunu gören düzgün insanalrda bbpye yönelecektir diye düşünüyorum... |
||
|
|
|
#24 |
|
Sevgili redyellov ve thy beni yanlış anladınız bize katılın derken oylar bize olacaktı 2.parti olarak birleşmekten bahsetmedim
Biz tabi ki iktidarız ve Allaha çok şükür muhalefet değiliz hiçkimselere.Kendimizi savunuyoruz belgelerle hamdolsun üzüm ve şarap meselesine gelince thy kardeşim bizim liderimiz oradan ayrıldıysa imanını,inancını değiştirmedi hala aynı yolda devam ediyor.Bence siz biraz daha gözlerinizi açmayı deneseniz daha mantıklı olur. Şaka bir yana sizin oyunuza ihtiyacamız yok ancak onu mhp düşünebilir ![]() Hüdaverdi sana katılıyorum ama en son satırına ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Alıntı:
Anap var, dsp var örnek olarak. ![]() |
||
|
|
|
|
|
#26 | ||
|
Alıntı:
Yok size oy vermem. Saadet partisi seçimlerde 1 oy almış derlerse bilinki o redyellow'un oyudur. Alıntı:
Yani ittifak felan olmadan bbpnin barajı aşabileceğine saadetin ise yüzde 5 civarında oy alacağını inanıyorsunuz öyle mi? bu durumda bbp-saadet ititfak yaparsa rahatlıkla barajı aşarlar. ne dersiniz? |
|||
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ak PArtiyle ittifak yapmadığı sürece saadeti mecliste görmek beni sevindirir...
|
|
|
|
|
#28 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Alıntı:
Veya sen erbakancı mısın? Hayır. O zaman Erbakan hocayı bahane etme, kendi görüşünü yaz ![]() sizinle ittifak yapmadan saadet meclise girerse sevinirim diyorsun, burdaki garipliği çözemedim, sizinle ittifak olursa niye sevinmezsin? Erbakan hocayı istismar etmeden cevap ver ![]() |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|