![]() |
#31 | |
![]() Alıntı:
Eğer dine inanıyorsan neden o zaman din ile ilgisi olmayan onca sapık düşüncelerini bize zorla anlatıyorsun başkasının ne yaptığından sanane millet çarşaf giyer giymez sana batıyormu? millet cırıl çıplak gezince medeni çağdaş ilerici oluyor değilmi .RABBİM sizi islah etsin |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
işçinin sırtından kazanan yan gelip yatan zenginler olmasın diyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Milletin parası sana batıyormu? züğürt
sizin gibileri karnını doyuracan sonrada sırtından semeri eksik etmeyeceksin vuracaksın ha vuracaksın. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Batıyor ki konuşuyor işte...
Barışcan kardeş... Elalemin parasında ancak böyle komun kafalıların gözü olur... İşçi hakkını yiyormuş... Evet işci hakkını yiyorda... Komunizmde olsa her hakkı yenecekti... Unutmadık Kızıl Çinde Rusyada Kübada yapılanları... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() Alıntı:
çinliler ruslar yapıyor komunizm yapmıyor der sonra ne b... olduklarını bilmesek tamam Madem batıyor eşşek gibi çalış kazan yok illa yan gelip yatıp kazanacam diyor dingil yaa.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
![]() Alıntı:
Karnın aç ondan böyle konuşuyorsun gel karnını doyurayım |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
![]() Alıntı:
http://www.diyanet.gov.tr/kuran/ayet.asp?Kuran_id=24&Ayet_No=30&I3.x=6&I3.y=13 http://www.diyanet.gov.tr/kuran/ayet.asp?Kuran_id=24&Ayet_No=31&I3.x=19&I3.y=19 Evet örtünme ayeti nazil olmuştur (iyikide olmuştur) zaten olması gerekende budur. NASIL NEYLE ÖRTÜNECEK PEKİ ![]() ![]() Sen dini allahsızlığı yayma kürsüsünden dinlersen eğer böyle şeyleri ayırt edemeyebilirsin ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() Üzücü bir tartışma... Öncelikle İmam Rabbani hazretleri der ki Kişinin Zehrini temizlemedikçe İslami öğreti vermek daha çok zehirlemek olur... ! Düsturuna binaen Novek arkadaş zihnindeki ''İrtica'' dönemlerinden kalma haşa ''Çarşaf emri'' yoktur gibi bir kavramla karşımıza çıkıyor... Ayrıca ''Tusiad''ı boy boy ekranlarda gördüğü için Patron-işçi gibi ayrımlarda Ak Partinin Patronlara çalıştığı hissi uyanıyor birazda deccali basın tabi !!! Haklı olarak Kardeşlerimizde tepkisini dile getiriyor... Lakin Novek'in anlaması kolay değil...
Novek Ak Parti Statüko'dan Kurtulmaya, Ergenekondan kurtulmaya çalışıyor... ! Bunların ne demek olduğunu anlarsan meseleyi anlarsın ! İşin garip tarafı acizane sen neden Ak Partiyi desteklemediğinizi bilmiyorsun ! Söylediklerin bahanelerden ibaret olur bu açıda ki Solcuların bahanesi aslı ile şudur ! Statüko ve Ergenekon gidermiş yerine müslümanlar geçermiş ! ideolojik bakış açısı ! Ön yargıları bırakıp acizane bu alanı dinlemen gerek ! ''Sistem'' sorunluydu Türkiye'de Çünkü Sistem Birilerinin elinde Maşaydı ! Sadece Acımasızca Belli Amaçlar için kullanılıyordu ! Şimdi ne oluyor ! Sadece Eşitlenmeye çalışıyor Ak Parti ! Galibiyet değil Eşitlik ! Buna bile itiraz oluşuyor ! Bu ülke 2,5 Trilyon Dolar Madeni çıkarabilirse ! Petrol ve Doğalgazı hatta Altınını çıkarabilirse ! Novek İnş... Sende İdeolojik Kirlerden kurtulacaksın Allah'ın izni ile ! Lütfen Doğru Okumaya çalışın !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() Novekte anlayacak bir beyin yok ki...
Tek derdi Cebi... Maddiyata bu kadar önem vermesi yüzünden maneviyatı çökmüş ama haberi yok... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
![]() Alıntı:
çarşaf eziyet değil bilekis en güzel özgürlüktür. çarşaf giymiyorum ama giyenlere o kadar özeniyorum ki, aklıma geldi sizinle şunu paylaşayım normal elbiseli ve başörtü takan bir arkadaşımla bir atkinliğe gidiyorduk bayanların olduğu tarafa gitmemiz için erkekler arasında gitmemiz gerekti ilk bakışta benden daha özgür giyinildiği ki bazıları tarafından anlaşılan o arkadaşım arkama saklanmaya çalışarak şöyle dedi ki hiç unutamıyorum, Keşke pardesü veya çarşaf giyebilsedim de sanki göz hapsindeymişim gibi dolaşmasaydım. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|