![]() |
#21 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Erbakan fanatikleri büyük hüsrana uğramıştır sanırım. Hayır demek için çırpınıyorlardı bazıları . Şimdi hayır deseler Şerefsiz olacaklar çünkü hocaya sadakat şerefimizdir diye ortalığı yıkan onlar
Şerefleri için evet derler inşAllah ![]() |
|
![]() |
#24 |
![]() daha çok diğer partilerin asıl bağnazları erbakan hayır dese idi de karalama kampanyası başlatsaydık diye düşünenler hüsrandalar.
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Mgf den aldığımız bilgilere göre mg gençliği hocasına gidince eve bir bulut gelmiş ve güneş yok olmuş erbakan hocada konuşmasını yapmış
Necmedduni sinopi hazretleri faciasından sonra 2. bir facia Allahım bu sapkın yola hızla ilerleyen bazı milli görüşçüleri doğru yola ilet yarabbim |
|
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
Yok artık ya ![]() |
||
![]() |
#28 |
![]() şimdi ben de hiç olmazsa bulut gelmiş diyorlar bazıları gibi ikinci peygamber ilan etmiyorlar diyeceğim boşuna bir tartışma çıkacak.
onun için ben demeyim, yukardaki lüzumsuz yazıyı da görmezden geleyim. |
|
![]() |
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Kimse kimseye knici peygamber demedi hatırladığım kadarı ile, peygamber gibiadam dedi diye hatırlıyorum, yanlış hatırlıyorda olabilirim ve zaten ihraç edildi...
Bir kişinin yaptığı ile bir topluluğun yaptığı nasıl aynı kefeye konulabiliyorsa artık... Ama hadi ben birşey demeyeyim... |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|