![]() |
#1 |
![]() Kılıçaroğlu, genel af için söz verdi
![]() Genel af konusunda çelişkili açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Tunceli'de genel af için hayır oyu istedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "'Hayır' deyin; barışın, kardeşliğin, alın terinin, emeğin kutsallığı öne çıksın. 'Hayır' deyin, toplumsal mutabakatla, kardeşçe, doğudan batıya, güneyden kuzeye herkese özgürce genel affın yolu açılsın'' dedi. Kılıçdaroğlu, memleketi Tunceli'de Eski Kışla Meydanında düzenlenen mitingdeki konuşmasına, ''Sizin Kemalinizim, size geldim'' diyerek başladı. Konuşması öncesi ''Dersim seninle gurur duyuyor'' şeklinde sloganlar atılan Kılıçdaroğlu, ''Türkiye sizinle, Dersimle gurur duyacak'' yanıtını verdi. Başbakan'ın kendisine, ''Tunceliliyim diyemiyorsun'' dediğini anımsatan Kılıçdaroğlu, ''Tunceli'deyim, Tunceliliyim, onur duyuyorum'' karşılığını verdi. Siyasette yeni bir sayfa açtıklarını, halkla beraber bir yumruk gibi ülkenin çıkarlarını koruyacaklarını belirten Kılıçdaroğlu, 12 Eylül'de yapılacak referandumda 'Hayır' oyu verilmesini istedi. Kılıçdaroğlu, ''12 Eylül'de sonuçları görünce Recep Bey'in Ankara'da yüzünü görmek isterim'' dedi. KILIÇDAROĞLU'NDAN GENEL AF ÇIKIŞI "GENEL AFFIN YOLU AÇILSIN" Hedeflerini hayallerini gerçekleştirmek için vatandaşa geldiğini belirten Kılıçdaroğlu, ''Destek verin, 12 Eylül Anayasası'na, 12 Eylülde 'Hayır' deyin, Türkiye'nin önünü açılsın, değişimin, demokrasinin önü açılsın. 'Hayır' deyin; barışın, kardeşliğin alın terinin emeğin kutsallığı öne çıksın. 'Hayır' deyin; toplumsal mutabakatla, kardeşçe, doğudan batıya, güneyden kuzeye herkese özgürce genel affın yolu açılsın.'' diye konuştu. Kılıçdaroğlu, mitingin ardından meydanın yakınındaki Şaroğlu Otel'e geçerek, burada bir süre dinlendi ve kardeşleri ile görüştü. Kılıçdaroğlu, Tunceli öncesi Karakoçan ilçesinde de vatandaşlara hitap etti. İnternet Haber 25.08.2010
![]() Konu Cihannur tarafından (08-26-2010 Saat 02:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bukalemun gibi mübarek renkten renge giriyor..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() desenize sokak pkklıdan dhkpcliden geçilmeyecek...
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() doğuda verir...
batıya gelince yok ben öyle demedim der... ki daha önce dedi... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() genel başkan olmadan önce Batman'da genel aftan bahsetti, sonra ankaraya gitti yanlış söyledim genel affın olması söz konusu değil dedi. şimdi tekrar doğuya geldiyine genel aftan bahsediyor. arkadaş güzel söylemiş, bukelamun gibi renk değiştiriyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Cem uzan gibi mübarek
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() maşallah diyorum başkada birşey diyemiyorum....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() '' Hayır deyin siz genel af geliyor'' sözüyle anayasa değişikliği arasında bir türlü bağlantı kuramadım kuran varsa içinizde beni aydınlatsın..
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bir ara Bay-KaL lı günlerde de böyle bir laf etmişti.Baykal kaşını çatınca kuyruğunu bacakları arasına aldı püsdü.Şimdi BayKal da yok mekan da Tunceli ver gazı AF AF..AFAMAN NALAN..Şimdi istanbula gelince bu lafını yedirirler ona.Hele Panter NECLA ARAT var ki kapacak adam arıyor..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Affın detaylarını da dshp genel başkanı Rahşan Ecevit ile kararlaştırır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|