![]() |
#1 |
![]() ÖSYM, 26 Eylülde yapılacak ortaöğretim ve ön lisans mezunlarına yönelik KPSS ile 18-19 Eylülde yapılacak TUS`u erteledi. Diğer sınavların yapılış ve başvuru tarihlerinde değişiklik yapılmayacak. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 26 Eylül 2010`da yapılacak ortaöğretim ve lisans mezunlarına yönelik Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile 18-19 Eylülde gerçekleştirilecek Tıpta Uzmanlık Sınavı`nı (TUS) erteledi. Alınan bilgiye göre, sınavların ertelenmesine, ``11 Temmuz 2010`da lisans mezunlarına yönelik yapılan KPSS`de sınav sorularının çalındığı ve kopya çekildiği`` yönündeki iddialar nedeniyle kamuoyunda oluşan endişeleri giderilmesi neden gösterildi. Bu çerçevede, 26 Eylülde ortaöğretim ve önlisans mezunları ile bu öğrenim düzeylerinden mezun olabilecekler için yapılacak 2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans sınavı ile 18-19 Eylülde gerçekleştirilecek TUS ertelendi. Yetkililer, bu sınavların ertelenmesi nedeniyle diğer sınavların düzenlenme ve başvuru tarihlerinde de değişiklik olacağını belirtti. Konuya ilişkin resmi açıklamanın yarın yapılacağı bildirildi. http://www.analizmerkezi.com/Haber/Gundem/06092010/ORTAOGRETIM-VE-ONLISANS-KPSS-ERTELENDI.php
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hiç olmaması gereken hiç kimsenin yaşanmamasını beklediği bir şey oldu yaptığı iş güvene dayalı bir kurum olsan ÖSYM de artık lekelendi. Türkiye de o kadar aşırı bir sınav organizasyonu var ki bu sınavlar için ayrı bir kurum oluşturma zorunluluğu hissedilmiş. Eninde sonunda bu tablo ile karşılaşacaktık. Nimet Çubukçu nun MEB kendi sınavını kendisi yapacak dediği gibi artık bu tür bir kuruma ihtiyaç duyulmasın bir çok sınava gerek yok.. En başında da Öğretmen lik için KPSS gelmekte.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ünal Yarımağan Taksim Meydanına getirilmeli, tüm öğrenciler sıraya girip o adamın yüzüne tükürmeli..
37 yıldır ne yaptın ÖSYM de ? prof. olmuş ama konuşmayı bilmiyor. daha ilk gün kopya iddiası için ne diyorsunuz diye sorduklarında "öyle bişi yooook, mutsuz insanlar, tembel insanlar bunları uyduruyor" diyecek kadar gerizekalı olan biri. herkesin günahını aldı, utanmadan hala oturuyor o koltukta. yazıklar olsun..! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ygs sınavında da kopya oldugu ortaya çıktı.... acaba ygs ye nasıl çözüm bulacaklar.. okulların açılmasına 2 hafta kaldı ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Türkiye genelinde sınavları organize edebilen 2 kurum var birisi ÖSYM bir diğeri ise Anadolu Üniv. ama ne yazık ki ikisine de şaibe bulaşmış durumda. Bunun sadece bu sene ile sınırlı olduğunu da sanmıyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() kesinlikle katılıyorum.. bu seneyle sınırlı degildi sadece bu sene fark edildi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|