![]() |
#1 |
![]() Sosyal Paylaşım sitesi Facebook'ta Özellikle, 'hayır' oyu verenlerin, Aziz Nesin'in 'Türk milletinin yüzde 60'ı aptaldır.' sözü başta olmak üzere, 'evet' oyu verenlere yönelik olarak birçok aşağılayıcı ifade kullandığı görüldü Dünyanın en büyük sosyal paylaşım ağlarından olan Facebook, anayasa değişikliğinin oylandığı ve 'evet' oylarının zaferiyle sonuçlanan referandumun ardından, büyük çekişmelere sahne oldu. Özellikle, 'hayır' oyu verenlerin, Aziz Nesin'in 'Türk milletinin yüzde 60'ı aptaldır.' sözü başta olmak üzere, 'evet' oyu verenlere yönelik olarak birçok aşağılayıcı ifade kullandığı görüldü. Türkiye'nin aylardır sonucunu beklediği referandum oylaması 12 Eylül'de gerçekleştirildi. Anayasa değişikliğinin yüzde 58'lik oy oranıyla kabul edildiği referandumun hemen ardından, gerek televizyon ekranlarında, gerekse sosyal paylaşım sitelerinde, 'evet' ve 'hayır' diyenlerin karşılıklı düellosuna sahne oldu. Özellikle referandumda 'hayır' oyu verenlerin, 'evet' diyenlere, aşağılayıcı ifadeler kullandıkları görüldü. 'Evet' oyu veren ve referandumun sonucunu da sayfalarında kutlayan kullanıcıların da karşılık verdikleri tartışmalarda, arkadaşları tarafından listelerden silindikleri de görüldü. (CİHAN)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Balık baştan kokar!Ön tekerlek nereye arkadakiler de oraya!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Seçim kaybedince anıt kabire gidip ilk çağ toplumları gibi tapınmak bunlarda...
refernadum kaybedip bir kafirin sözünü referans almak bunalrda... Allah hidayet versin... Ama aziz nesinbu günleri görse sevinçten ağlardı... Aptal oranı düşmüş 42 ye ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Çirkinliklerini,çirkin birisinin çirkin sözüyle süslüyorlar,doğaldır.
Bu çirkinlik anca onlara yakışır. Hayır çıksaydı,o zaman aziz nesine küfrederlerdi emin olun ama bunlar böyledir iki yüzlüdür. Bugün şuanki babasına baba derler başka birgün başkasına baba derler -bu sözü kullanalar-. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() facebookta bu rezilliğe güzel bir cevap dolaşıyor..:Türk milletinin %60'ı aptaldır diyen Aziz Nesin rahat olsun biz onu %42'ye kadar indirdik..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Referandum gecesi böyle kuyruk acısı olan bir çok insanın bu izansız hakareti paylaştığını gördüm. Sinirlendim. Meğer bizim yobaz kafalılar milleti küçük düşürmeye ne meraklılarmış. Bu kendi milletin yahu kendi ülken. bunlar 2 ekmeğe vatanı satarlar. Net söylüyorum,bu haysiyetsizliği destekleyen yakınlarımda var; Bu paylaşımı yapan herkes ŞEREFSİZdir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Aslında sevinmekte lazım,bir devi uyandırıyorlar sağolsunlar.Her seçim sonrası bu tür hakaretler ettiler,her seçim sonrası daha fazla tokatla cevap verdik.Bir sonraki tokat daha ağır olacaktır inşaAllah. O zamanlarda %70'e ulaşınca bakalım ne diyecekler, ''git gide bizde aptallaşıyoruz'' diyeceklerdir sanırım.
Aptal olmakta erdemliktir.Hepimiz aptalız,ama ahlaksız değiliz bazı bazı bazıları gibi. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() postal yalamaktansa aptal olmayı yeğlerim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Aziz nesin 18 puan farkla kaçırmış...
Aptal oranı yüzde 42'ye düşmüş... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|