![]() |
#11 |
![]() Türk Milleti zeki bir millettir. Zeki milletimiz, AK Parti'yi iktidara getirmiş ve Cumhuriyet Tarihinde daha önce hiçbir siyasi partide görmediği kadar çok hizmetleri ve başarıları AK Parti'de görmüştür. Türkiye Ekonomisi 2010 yılının ilk çeyreğinde % 11,7 büyüme, ikinci çeyreğinde ise % 10,3 büyüme yaşamıştır Allah'a şükürler olsun. Müslüman Demokrat kervan yürüyor ve yürümesine devam edecek inşaallah. İtlerin ürüme sesleri kervanı yolundan döndürmeyecek, itler ürüyecekler ama Müslüman Demokrat kervan yoluna devam edecektir inşaallah. Durmak Yok Yola Devam.
![]() Dertlere Derman AK Parti. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Bu olay bana "Ya sev Ya terket" dedirtti yeminle. Madem milleti beğenmiyorsun def olup git dedim bu ülkeden.
11 eylülde bizi irana göndermeye kalkanları 13 eylülde biz başka yerlere gönderiyoruz. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Ulkene sahip cikamadik diye aglayanlarda bunlar....
Sanki ulke satildi.... Bunlari gordukten sonra 'Basbakan hata yapiyor diyesim geliyor.... Birakacaksin postal golgesinde yasasinlar... ama iste bizlerde kayniyoruz bunlarin yaninda.... |
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Aziz Nesin o lafı kenan paşaya oy veren %92 için söylemiş. Ancak tam rakam verse lafın nereye gideceği anlaşılacak, e bir de haliyle çok büyük rakam, o yüzden %60 diyor. Hatta mahkemeye çıkarılıyor falan filan. Bunu Müjdat Gezen anlatmıştı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Şunu da unutuyorlar,keMAL bir mitinginde %60 oy almayı hedeflediğini söylemişti referandum için.Haber olmuştu,konusuda açıldı sitemizde.Şimdi keMAL neyi hedeflemiş oluyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|