![]() |
#1 |
![]() Polis panzeri üzerine çıkan BDP'li Baydemir: Nasıl belediye aracı benimse, bu panzer de benimdir. Ben buradan inmiyorum..
BDP ve DTK tarafından başlatılan sivil itaatsizlik eyleminde polis barikatının önünde duran kitleye polis panzeri üzerinden hitap eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir "Halktan korkmayın. Kaadafi'nin akıbetinden korkun. Bizim buradaki polisle sorunumuz yok. Bizim sorunumuz Ankara ile. Ankara çözüme gelecek" dedi. PANZER BENİM İNMİYORUM Panzere çıkıp konuşma yapan Baydemir'i polis inmesi için uyardı. Baydemir'e, "Lütfen devletin panzeri üzerinden iner misiniz" diyen polise Baydemir, "Bu panzer bizim vergilerimizle alınıyor. Nasıl belediye aracı benimse, bu panzer de benimdir. Ben buradan inmiyorum" cevabını verdi. ATLAYARAK AŞAĞI İNDİ Panzerin üzerinde yaklaşık 5 dakika kalan Baydemir, panzerin hareket etmesiyle birlikte dengesini kaybetti. Baydemir'in bir anlık düşme tehlikesi geçirmesi üzerine buradaki kalabalık, polisle tartışmaya başladı. Bu duruma sinirlenen Başkan Baydemir, panzerden atlayarak aşağı indi. Habervaktim
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() sen vergini devlete mi yoksa pkkyamı veriyorsun önce bunda anlaşalım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Evet o panzer halkın ama o panzerin işlevi üstüne çıkıp provakatif eylemler gerçekleştirmek değil.
Anlaşılan araçların ne için kullanıldığını öğrenememiş. Bunların amacı Türkiye'yi karıştırıp batılıların kucağına atlamak. Fakat bir şeyi idrak edemiyorlar. O karışan ülkeler diktatörlükle yönetiliyorlardı ,demokrasi ile değil. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İlk önce insan gibi yaşamayı öğretmemız gerekıyo adamlar yolda banzermı görmus
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|