Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-25-2011, 11:30   #1
Kullanıcı Adı
El Emin
Standart "Bu panzer benim, inmem" (Libya hevesi)
Polis panzeri üzerine çıkan BDP'li Baydemir: Nasıl belediye aracı benimse, bu panzer de benimdir. Ben buradan inmiyorum..

BDP ve DTK tarafından başlatılan sivil itaatsizlik eyleminde polis barikatının önünde duran kitleye polis panzeri üzerinden hitap eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir "Halktan korkmayın. Kaadafi'nin akıbetinden korkun. Bizim buradaki polisle sorunumuz yok. Bizim sorunumuz Ankara ile. Ankara çözüme gelecek" dedi.

PANZER BENİM İNMİYORUM
Panzere çıkıp konuşma yapan Baydemir'i polis inmesi için uyardı. Baydemir'e, "Lütfen devletin panzeri üzerinden iner misiniz" diyen polise Baydemir, "Bu panzer bizim vergilerimizle alınıyor. Nasıl belediye aracı benimse, bu panzer de benimdir. Ben buradan inmiyorum" cevabını verdi.

ATLAYARAK AŞAĞI İNDİ
Panzerin üzerinde yaklaşık 5 dakika kalan Baydemir, panzerin hareket etmesiyle birlikte dengesini kaybetti. Baydemir'in bir anlık düşme tehlikesi geçirmesi üzerine buradaki kalabalık, polisle tartışmaya başladı. Bu duruma sinirlenen Başkan Baydemir, panzerden atlayarak aşağı indi.

Habervaktim

El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-25-2011, 11:32   #2
Kullanıcı Adı
Terennüm
sen vergini devlete mi yoksa pkkyamı veriyorsun önce bunda anlaşalım
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-25-2011, 11:37   #3
Kullanıcı Adı
El Emin
Evet o panzer halkın ama o panzerin işlevi üstüne çıkıp provakatif eylemler gerçekleştirmek değil.
Anlaşılan araçların ne için kullanıldığını öğrenememiş.
Bunların amacı Türkiye'yi karıştırıp batılıların kucağına atlamak.
Fakat bir şeyi idrak edemiyorlar.
O karışan ülkeler diktatörlükle yönetiliyorlardı ,demokrasi ile değil.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-25-2011, 11:43   #4
Kullanıcı Adı
Katade
İlk önce insan gibi yaşamayı öğretmemız gerekıyo adamlar yolda banzermı görmus
Katade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)