![]() |
#71 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
![]() Alıntı:
hizbullah tabikide bölgesel değil ulusal bir birlik beraberlik için çabalamaktadır. diyarbakıra verdiği önem kadar trabzonada vermektedir. ordaki müslüman da diyarbakırdaki müslümanda kardeşimiz. ancak öyle bir çağrının nedeni şu olabilir. bu cemaat Müslüğman kürtler kürdistanda filizlenmiş ağır bedeller ödemiş çok sayıda şehit vermiş ve bu günlere gelmiş. tabanında kürtlerin çoğunluk olması ve bölgenin provakatifliklere açık olması nedeniyle özel bir çağrı yapmış olabilir böyle düşünüyorum yoksa bölgsel çalışma olarak değil. Hizbullah cihanın Cemaatidir... sınır ve ırklara takılı kalmaz. Konu Ammar tarafından (04-05-2011 Saat 23:34 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
![]() Alıntı:
Fuzuli yere birbirinize giriyorsunuz... Buradan hiçbir sorunuda halledemezsiniz zaten... |
||
![]() |
![]() |
#74 | |
![]() Alıntı:
bend eöyle düşünürüm fertlerin yanlışlarını cemaatlere mal etmekten kaçınmak lazım. anacak herkesi rahatsız eden yanlışlar olmakta. bi ara ekrem dumanlı Vakit gazetesi ile Milliyet gazetesinin bi farkı yok ikiside aynıdır demişti bir röportajında. şimdi burda Zamna gazetesinin yönetmenini fert olarak ele alamayız . çünkü sıradan bir insan değil işte bu tür yanlışlar tehlikeli. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
![]() Bende kişiye bağladım zaten. Hocaefendi cemaatinden değil bunu söyleyen kişi..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
![]() Alıntı:
çünkü bir insanı tanımanın en iyi yolu yine kendi kendi yazıp çizdiği ortay aattığı fikirler ve görüşlerdir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
![]() Alıntı:
Şu günlerde herkesin cemaati özellikle de Gülen Hoca'yı diline dolamışken birileri de iftiralara cevap verince cemaatçilik mi oluyor.Cemaatsizlere herşey mübahmıdır? Hayırdır bu genişlik nereden geliyor. Gülen'e yapılmaya çalışılan özellikle Bahçeli zevatının yüklendiği Perinçek misyonunu anlıyoruz da size ne oluyor? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
![]() Sevgili Kardeşlerim... Öncelikle istemediğimiz şekilde gelişen bir münazara için sizden şahsım adına özür dilerim... Kelimelerin ve yazı dilinin yüzyüze mimiklerle olamayacağı ve anlaşılma kapasitesinin zorlanacağı noktasından hareketle gelişen ve yanlış anlaşılan yazılar için sizlerden helallik istirham ederim...
Biz Müslümanlara yakışan edep ve haya ölçüsünde 'Cemaat' kavramından çok Müslümanları korumaya acizane gayret edinmiş ve İttihad-ı İslam konusunda acizane hassasiyetimin bilindiğine inanmış naciz şekilde ''meseleleri algı düzeyine göre bölüp izah edip algılama düzeyine göre bütünleştirip'' kardeşlerimi uyarma noktasından hareket ile ülke genelindeki 'acizane hala anlaşılmadığını' düşündüğüm fitnelere gebe olan ülkemizdeki 'dönen dolapları' bir nebze olsun 'her şer gibi görünende hayır olabilir' düsturu ile faydalı bir münazara 'en azından' edep, ahlak ölçülerinde ve Müslümanca kardeşçe sonuçlanmıştır diyebilen kardeşlerimizden olduğunuzu umarım.. İçtimayi hayat bir tecrübe mekanıdır ki hepimiz her gün bir şey öğrenmekteyiz... Öğrendiklerimiz öğreneceklerimizin teminatı olmalıdır... Selam ve Dua ile... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
![]() HaArP kardeşimi çok iyi anladım. zaten baştan dediğim gibi temkinli davranmaya çalıştım. tartışmadan çok bilgilenme ve bilgilendirme olsun diye. bu açıdan kötüde sonuçlandığını düşmemekteyim. faydalı olduğunu ve bir birimizi kırmadığımızı düşünüyorum en azından. ben kırılmadım. her ne kadar bazı uygunsuz alıntılar olmuş olsada Bu millet Hizbullah'ı mutlaka anlayacaktır. desturuna dayanarak normal görüyorum. kafalar çok çok fazla kurcalanmış çok çok karıştırılmış ve çok çok görsel narkooz verilmiştir bu millete ama herşin bir sonu var Milletimiz uyanacak ve İslamı Kulpuna sımsıkı tutunacaktır. her kulpa Sayısız cemaat kardeşçe el atacaktır. gün gelecek iftira atanlar bu konuların açılmasını istemeyecek ve açıldığında utanacak ve başlarını önlerine eğecektir. tıp ku bugün başörütlülerin yanında ne konuşacağını şaşıran yasakçılar gibi tıpki HAMAS'ı Lübnan Hizbullahı nı Terösit görelerin Sürekli karalayanların bügün Laf edemedikleri gibi.
Allah kerim Ve rahimdir. ZİLLET BİZDEN UZAKTIR: HaArP kardeşime katılarak. Hakkınızı helal ediniz diyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|