![]() |
#31 |
![]() Veya ne bileyim bir barda kötü ortamda falan müziğini icra etmiyorsan. Anladın işte sen yav
![]() Benden hızlı davrandın.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() evet ..huzura doğru programını tvde hala veriyorlarmı bilmiyorum ama tgrt fmde devam ediyor dinlerim bende bazen ..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() yav neyse susayım....
|
|
![]() |
![]() |
#34 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() Alıntı:
bizim evde ben 1 e gidene kadar tv yoktu mavera ![]() tgrtnin kasetleri vardı hep onları dinlerdim bende... emir sultan,bişri hafi falan hey gidi çok güzeldi... gerçi daha sonra abonemiz oldu tgrt ![]() dayımın parsına karşılık armutluda tatil ve elektirkli süpürge önerdiler kaç yıl ![]() 28 şubatta yaptıkları zigzaklar sağolsun pek kızgınım kendilerine ![]() |
||
![]() |
![]() |
#36 | |
![]() Alıntı:
tgrt ilk acildiginda harbi kanaldi cok güzel filmler, programlar vardi ama sonra benim peder gibilerden topladilar paralari seda sayanlara, sibel canlara bastilar babamda hala daha karpayini beklesin dursun ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() Bizdede tgrt kasetleri dolu yav mehterler falan
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
aynen mesajı editledim onları dile getirmeye çalıştım ![]() seda sayana sible cana ne para vermişler ![]() ayakkabıyla koridorlarına girilmeyen odalarında namaz kılan tgrtden gece klüplerinde patronun doğum günü kutlanan tgrtye... hey gidi hey... |
||
![]() |
![]() |
#39 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#40 |
![]() gerci son yillarda yine biraz yola girdiler, yavas yavas mudilerin parasini ödüyorlar, tgrt yi sattilar haber kanaliyla yetiniyorlar ve senden, benden daha cok akparticiler!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|