![]() |
#11 |
![]() Ak parti anap gibi olsa bile,ak parti gibi bir parti daha çıkar ortaya ve yükselir,mhp yine sürünür altlarda ;)
Kahinliğe gerek yok zamanla görürüz özellikle bu seçimlerde görücez. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() iş yerinde bir abimiz var MHP li.Bu dava ugrunda hapislerde yatmış .Zate mahkum kadrosundan memur olmuş.Yürüyüşünden hal va hareketlerinden gören zaten hemen der ki MHPli.
Bu abimiz bugun dediki :Oyum CHP ye. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
![]() kardeş deki akp inanıyım deki bbp inanıyım .yapma allahını seversen. o abin kafayı yemiştir kesin. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() aynı bir abimiz burdada var yıllarını mhp ye vermiş hapislerde yatmış onu asla kimse döndüremez derdim her hareketinde ülkücülük ve mhp akıyordu 40 yılını vermiş adam mhp den istifasını verdi hemde gazetede yayınlattı sonra bir baktım CHP ye katılmış valla pes dedim. siz hayal kurmaya devam edin MHP yıllardır gerçek kimliğini yitirmiş bir partidir her pislik mevcut mafya çek-senet işleri adam kaçırma öldürme çete v.s bir sürü işlerle uğraştılar ama olmadı çünkü mazlumların hakları rahat bırakmadı..bırakmazda..
MHP adam gibi yeniden kendi yol haritasını çizmeli neyi savunacağını bilmiyor.. adamlar Ak partiyi yıkmak ne yapıyorlar biliyormusun baraj korkusu sarınca ne diyorlar oylarınızı CHP ye verin bari diye yönlendiriyorlar.. sen çıkmşsın partinin üst düzey yöneticileri harem kurmuş onlarımı savunacaksın neden kovamadı bahceli adamlar kaset çıkınca kendileri öteki kasetler çıkmadan ayrılaım bari dediler.. bunlarmı ülke yönetecekler... gerçekleri görün artık bu memlekete hizmet eden Ak Parti gerisi.. hikaye... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |