![]() |
#11 |
![]() gökçek'inde şimşek'inde konuşmasını dinledik tercümeye gerek yok bizde "tanış" olanlardanız Türkçeyi biliyoruz bizimde dünyaya hizmetimiz dokunuyor. ayrıca mevlanın takdiri Tükçe bilmemiz ( ama sadece bilmemiz. ) hasebiyle özellikle islama da en büyük hizmeti yapmış bulunuyoruz. hemde yaklaşık olarak 15 yıldır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
Mesleğim haktır veya daha güzeldir, demeye hakkın var. Yalnız hak benim mesleğimdir, demeye hakkın yoktur... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
Dünyada bir dil yarışı var..İngilizce bu gün hemen hemen dünyanın her yerinde öğretiliyor..Dünya dili haline geldi ve bu yarışta yerimizi alamadık.. Peki neden türkçe diyecek olursan.Şeyh ahmet yasin çok güzel der;" türkiyede islam zaferi kazansın o zaman görün müslüman alemini".. Türkiye kilit ülke olduğundan işler türkiye üzerinden yürütülüyor..Mesele dil yarışı olunca e haliylede bu yarışta türkçe ile yer alabiliriz..Kalkıp böyle eğitim sisteminin olduğu ve hala fikir özgürlüğünün kıyısından bile geçmediğimiz yüzlerce sorunlu bir süreçte eğitim sistemini arapça temele döndürmek veya bu yarışta arapça ile yer almak,okyanusa eşeği atıp oradan bizi yanımıza gelmesini beklemek gibi abes bir tutum olurdu... Bu gün arap ülkelerinde ve türkmen ülkelerinde türkiye dostu ve türkiye türkçesini bilen insanların olması neden sizi rahatsız ediyor ? Kaddafi ,mübarek gibi insanlar indikten sonra o devletlerin başına türkçe bilen türkiye dostu bir insanın olması neden sizi rahatsız ediyor ? Bunlar birere amaç değildir.Sadece araçtır.Günümüz dünyasında islam alemi olarak savaşmak istiyorsak bunlar gerekliydi..Gerek jeopolitik gerek siyasi konumu ive durumu tibariyle bu oyunun başrölüde türkiye olması gerekirdi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Biriniz siyasi düşünüyor diğeri İslami ikiside günümüz dünyasında gerekli
Ama birbirimizle değil düşmanımızla uğraşmak lazım.Yolumu kapatmak değil açmak lazım |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
Ben islama giden yolda izlenmesi gereken siyasi yoldan bahsediyorum... Ama arkadaş neyi savunuyor anlamış değilim.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
Ahmet Yasin kardeşimin dediği gibi o söz herkes için geçerli ve bizim kardeşlerimizden hiç bir tanesinin ağzında sadece benim hizmet anlayışım haktır sözünü duyamazsınız. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() alemi islamın sancaktarlığını yapmış olan bu aziz ülke ve evlatları son karakoldur..bunu Türklük ve Kürtlük ırkçılğına indirmek hem bu ülkeye hemde alemi islama ihanettir..70lerde iğneyle ucuyla kuyu kazıyorsunuz diyenlere en güzel cevap bu olimpiyatlar olsa gerek...size verilecek cevap belkide o kadar uzun zaman bile almayabilir Allahın izniyle..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
Minareyi çalan kaç insan kılıf bulmakta zorluk çekti ki.. Minare çalınmış... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
Seyh said ile said-i nursi arasındaki benzerlik ikiside Allah yolunda cihad etmesidir.biri kılıçla diğeri kalemle cihad etti.Said-i nursi bunu Şeyh said de söylemiştir. Eğer kıyaslamak gerekirse ben bu şekilde kıyaslarım.Amaç aynı olduktan sonta gidilen yol farklı olması pek önemli değil burda eleştirilecek tek şey birbirlerinin üzerine gereksiz baskı kurulması. Bediüzzamanın dediği gibi ''Mesleğim haktır veya daha güzeldir, demeye hakkın var. Yalnız hak benim mesleğimdir, demeye hakkın yoktur... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|