![]() |
#31 | |
![]() Alıntı:
ayrıca Türkçenin öğrenilmesi bu kadar önemli ise yada insanın kendş dili nu kadar önemli ise be neden kürdçülük peşinde koşanlara karşı çıkıyorum ki o zaman bende onları destekliyim doğru olur mu Peki ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
Bu ülkede kimse kürtçeyi öğretmeyin demiyor kimseye abi... Fakat sizin kürtçülüğü savunanlar dediğiniz çoğu kişi eline keleş i alıp dağa çıkıyor... Bunun neyini savunalım.. Konu Tarantula_ tarafından (06-19-2011 Saat 19:12 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#33 |
![]() tamam kardeşim pes ediyorum..seninle böyle sanal bir ortamda reeli tartışmak havanda su dövmek gibi..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() neyse ben film izliyorum
![]() Konu Ammar tarafından (06-19-2011 Saat 19:57 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() iyi yağla başkan yıkamada yap
![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 |
![]() İnsanların samimi olduğuna neden inanamıyoruz ki
![]() |
|
![]() |
![]() |
#37 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() Mesajı yanlış zât almış fakat zararı yoktur. Abi ben hizmet yoluna hayatlarını koyanlardan ve Sayın Hocaefendi'den bahsediyorum ayrıca bu harekete gönül vermiş insanlar Hocaefendinin adını anınca neden yıkama, yağlama ustası ünvanını alıyorlar onuda çözebilmiş değilim, demek ki biz birilerinin adlarını ve başlattıkları hareketleri sadece çıkarımız için kullanıyoruz ki insanların samimi olduğuna inanamıyoruz. Bkz. Melih Gökçek
|
|
![]() |
![]() |
#39 | |
![]() Alıntı:
![]() Ufacık bir yakın tarih bilgisi Derin bir kronolojik sıra ve gündem takip etme son 20 yıl her şey ortaya çıkıyor zaten ![]() |
||
![]() |
![]() |
#40 | |
![]() Alıntı:
Konu Ammar tarafından (06-19-2011 Saat 21:34 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|