|
|
#11 | |
|
Alıntı:
hay Allahım grip faln hikaye dedin yedin yani zaten öyleydide neyse afiyet olsun 1 liraya sucuk ta akıl alır değil arkadaşım yok satan adamda kar edcek düşün yani max imlalatı 35 kuruş falan olur sucuğun kğ fiyatı 30 tl değil 29,90 olsa almayın gerçekten almayın bu arada unnamed hakkaten doğru bir seçim![]() |
||
|
|
|
|
|
#12 |
|
adam kapitalizm diyor başka birşey demiyor
![]() mado nedir arkadaş ![]() aynı dondurmayı bizim mahallede amca topunu 50 kuruştan satıyor :D |
|
|
|
|
#13 |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Niye lan
![]() Topunu 1.5 liradan satıncamı dondurma oluyor :D Ben zaten alıp dondurma yiyen adam değilimde madoyada hiç yolum düşmez herhalde... |
|
|
|
|
#15 |
|
ağa niye erken kalktın lan
![]() benim işim vardı mecburdum erken kalkmaya... şimdi kahvaltı yapıp yatıcam şöyle 2.80 ![]() |
|
|
|
|
#16 |
|
Misafir gelmiş...
Sabahın 11 inde kahvaltı yap işin yoksa :/ |
|
|
|
|
#17 |
|
hadi be...
ağa anam hazırlıyor kahvaltıyı.. sucuk ifil ifil yağ salıyor kokusu geliyor inceden ![]() ye yimeği vur kafayı yapacam birazdan ![]() |
|
|
|
|
#18 |
|
Misafir değil mermer ustaları gelmiş
![]() Sohbetlerine kurban adamlar kütahyali ve afyonlu çıktı muhabbet çok deli ağa ![]() |
|
|
|
|
#19 |
|
off has toprağın la desene..
vur muhabbetin dibine dibine ![]() ![]() |
|
|
|
|
#20 | |
|
Alıntı:
ne diyoruz açıkta dondurma yenmez hocam ama oda ayrı güzel oluyor ne yalan tabi unnemed gibi madodan hiç sipariş etmedik o gelene kadaar oo ya ben ölürsem kim yiyecek riske atatmam o kadar parayı yok yok dondurmayıda evde yapmaya karar verdim benim işim gücüm yemek yapmakmı olacak yoksa Allah muhafaza![]() |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|