![]() |
#41 |
![]() La grevs e bak nasıl iki günde Ak PArti düşmanı olmuş, ne zaman kendi menfaatlermizi bırakıp memleketin menfaatleri doğrultusunda hareket ederek kararlar alabilmeyi öğreneceğiz acaba...
|
|
![]() |
![]() |
#42 |
![]() nusret abi adam akepeli değildiki
![]() Seçimlerde oyda vermedi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 | |
![]() Alıntı:
islami stk baskınları tutuklamaları ve tutanakları ayrıca sevk zülümlerine bakarsanız düşmanlık nasıl yapılır görürsünüz. sakın ak parti ile alakssı yok demeyin baskın yapan polis iç işleri bakanlığı tutanak tutup peygamberimizin hayatı kitabını 5.delil diiye notlayanda polis iç işleri bakanlığı tutanaklara tüm ekinlik ve seminerleri dosyay koyanda polis iç işleri bakanlığı kutlu doğum mitinbgleride foto çekip dosyalara koyanda polis iç işleri bakanlığı sevk ( sürgün ) zülmüde adalet bakanlığı bide ak partiyi seviyorum nefret ettirmeyiniz ![]() Konu bekçi tarafından (07-30-2011 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]() artık neyi nasıl yapacağımızı şaşırmışız
Filistin etkinliği ve dans bu kime ne anlatmak içindir şahsen ben bir şey anlamadım |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]() Kültürel bir etkinlik.. Dansöz oynatamamışlar..
Kendi kültürel bir aksiyonlarını canlandırmışlar. Davamız Filistin.. sonuna kadar özgürlük inş... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() filistin denince aklınıza sokaklarında 24 saat Kur'an'ın okunduğu insanların camilerden çıkmadığı ülkenin şeriatla yönetildiği mi geliyor? KKTC de çok Filistinli öğrenci vardı. Türklerden sonra en çok Filistinliler okuyor KKTC de. çok Filistinli tanıdım, hatta okul açıldığında kalacak yeri olmayan Filistinli bir öğrenciyle 6 ay aynı evi paylaştık.
Filistinliler ideoloji olarak tamamen ikiye ayrılmışlar. Gazze tarafında kalanlar çok iyi insanlar. daha doğrusu Hamas yanlıları gerçekten iyi birer Müslümanlar. Türklerle çok iyi kaynaşmışlar. ağırlıklı olarak Batı Şeria, Ramallah gibi bölgelerde kalan El Fetih'li Filistinlileri görünce çok şaşırdım. El Fetihliler daha zengin. İsrail hükümeti tarafından destekleniyorlar. KKTC deki el fetihli öğrenciler inanılmaz zengindi. karı kız, alkol vs. yapmadıkları pislik yoktu. etkinlik yaparlardı, kızları açık saçık, dans, müzik. öyle bir eğlence anlayışları var ki topraklarında savaşın olduğu aklınıza gelmez. bazen öylesine abartırlardı ki terk ederdik salonu! onları görünce "Hak bela vermez kul azmadıkça" sözü daha çok ilgimi çeker oldu. ama hamaslılar gerçekten süper insanlardı. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
![]() Ben boşuna kopyala yapıştır yapıyorlar demiyorum.Adam yazının ilk satırını bile okumaktan aciz.
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
![]() Evet düşmanlık yapmadığın belli...
Şu konuyu bile çarpıtarak nerelere çekip Ak PArtiye sorumluluk yüklemeye çalışıyorsun... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|