Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-30-2011, 22:20   #41
Kullanıcı Adı
CeVHeR
La grevs e bak nasıl iki günde Ak PArti düşmanı olmuş, ne zaman kendi menfaatlermizi bırakıp memleketin menfaatleri doğrultusunda hareket ederek kararlar alabilmeyi öğreneceğiz acaba...
Alt 07-30-2011, 22:36   #42
Kullanıcı Adı
İntifada
nusret abi adam akepeli değildiki
Seçimlerde oyda vermedi
Alt 07-30-2011, 23:01   #43
Kullanıcı Adı
bekçi
Alıntı:
CeVHeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
La grevs e bak nasıl iki günde Ak PArti düşmanı olmuş, ne zaman kendi menfaatlermizi bırakıp memleketin menfaatleri doğrultusunda hareket ederek kararlar alabilmeyi öğreneceğiz acaba...
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
nusret abi adam akepeli değildiki
Seçimlerde oyda vermedi
ayrıca ak parti düşmanlığı yaptığım yok. eleştirmek düşmanlık değildir. düşmanlık yaparsam yapacağım alanı biliyorum. siz sanırım daha düşmanlık görrmemişsiniz.

islami stk baskınları tutuklamaları ve tutanakları ayrıca sevk zülümlerine bakarsanız düşmanlık nasıl yapılır görürsünüz. sakın ak parti ile alakssı yok demeyin

baskın yapan polis iç işleri bakanlığı
tutanak tutup peygamberimizin hayatı kitabını 5.delil diiye notlayanda polis iç işleri bakanlığı
tutanaklara tüm ekinlik ve seminerleri dosyay koyanda polis iç işleri bakanlığı
kutlu doğum mitinbgleride foto çekip dosyalara koyanda polis iç işleri bakanlığı
sevk ( sürgün ) zülmüde adalet bakanlığı

bide ak partiyi seviyorum nefret ettirmeyiniz

Konu bekçi tarafından (07-30-2011 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir..
bekçi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-30-2011, 23:06   #44
Kullanıcı Adı
ak sevda
artık neyi nasıl yapacağımızı şaşırmışız
Filistin etkinliği ve dans bu kime ne anlatmak içindir
şahsen ben bir şey anlamadım
ak sevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-31-2011, 01:25   #45
Kullanıcı Adı
xhidayet
Kültürel bir etkinlik.. Dansöz oynatamamışlar..
Kendi kültürel bir aksiyonlarını canlandırmışlar.
Davamız Filistin.. sonuna kadar özgürlük inş...
xhidayet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-31-2011, 19:41   #46
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
filistin denince aklınıza sokaklarında 24 saat Kur'an'ın okunduğu insanların camilerden çıkmadığı ülkenin şeriatla yönetildiği mi geliyor? KKTC de çok Filistinli öğrenci vardı. Türklerden sonra en çok Filistinliler okuyor KKTC de. çok Filistinli tanıdım, hatta okul açıldığında kalacak yeri olmayan Filistinli bir öğrenciyle 6 ay aynı evi paylaştık.

Filistinliler ideoloji olarak tamamen ikiye ayrılmışlar. Gazze tarafında kalanlar çok iyi insanlar. daha doğrusu Hamas yanlıları gerçekten iyi birer Müslümanlar. Türklerle çok iyi kaynaşmışlar. ağırlıklı olarak Batı Şeria, Ramallah gibi bölgelerde kalan El Fetih'li Filistinlileri görünce çok şaşırdım. El Fetihliler daha zengin. İsrail hükümeti tarafından destekleniyorlar. KKTC deki el fetihli öğrenciler inanılmaz zengindi. karı kız, alkol vs. yapmadıkları pislik yoktu. etkinlik yaparlardı, kızları açık saçık, dans, müzik. öyle bir eğlence anlayışları var ki topraklarında savaşın olduğu aklınıza gelmez. bazen öylesine abartırlardı ki terk ederdik salonu! onları görünce "Hak bela vermez kul azmadıkça" sözü daha çok ilgimi çeker oldu. ama hamaslılar gerçekten süper insanlardı.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-31-2011, 19:46   #47
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Ben boşuna kopyala yapıştır yapıyorlar demiyorum.Adam yazının ilk satırını bile okumaktan aciz.
Alıntı:
Filistin'in Ankara Büyükelçiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği "4. Filistin Kültür Haftası Etkinlikleri" Şanlıurfa'da devam etti.

Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2011, 01:02   #48
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Evet düşmanlık yapmadığın belli...

Şu konuyu bile çarpıtarak nerelere çekip Ak PArtiye sorumluluk yüklemeye çalışıyorsun...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)