![]() |
#11 |
![]() kanun manuk hak hukuktan bahsediyorlar. zamanında binlerce çocuk daha yaşı 17 bile olmamış gencecik kardeşlerimiz. tesbih sorumlusu, ayakkabı düzeltme sorumlusu, koku sürme sorumlusu vb gerekçelerde örgüt üyeliğinden 15 ile muebet hapis cezaları aldılar. sizlere çift günaydınlar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Türkiye'de hukuk var, demokrasi var. 9 yıla yakın bir süredir de ülkemizin yönetiminde AK Parti gibi demokrat bir siyasi parti var. Bazı savcı veya hakimler ırkçı olabilirler ve Kürt vatandaşlarımıza karşı olumsuz tutum içinde bulunabilirler; ama şunu unutmamak gerekir ki, üst mahkemeler var, Yargıtay var, Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuru hakkı getirildi. Bunlardan sonuç alınamasa bile Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvurma hakkı var.
Yönetici olmadan önceki Cihannur neyse, yönetici olduktan sonraki Cihannur da odur. Yönetici olmamla tavırlarımda herhangi bir değişiklik olmamıştır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
![]() Alıntı:
ABD'nin Irak'a yaptıkarı sortiler meselesine gelince... Yazdıklarım açıktır. O mesajlarımdan alıntılar yapayım da ne demek istediklerimi daha net olarak anlatayım. Bir mesajımda şunları söyledim: Alıntı:
"Irak'a yapılan müdahaleyi desteklemedim. 1 Mart 2003 tezkeresine karşıydım." diyorum. Bu sözlerimle birlikte, Amerikan ağzıyla konuştuğum şeklindeki sözünün doğru olmadığı görülür. Konuyla ilgili olarak başka bir mesajımda ise şunları şöyledim: Alıntı:
Yukarıdaki mesajımdan net olarak anlaşılacağı gibi, ABD'nin Irak'a yapmış olduğu savaşa karşı olduğumu şu sözlerimle vurguluyorum: "Irak'a yapılacak müdahaleye karşıydım. Türkiye'den Irak'a sortiler yapılmış olmasını da desteklemiyorum elbette." Böylelikle Amerikan ağzıyla konuşmadığım bir kez daha kanıtlanmıştır. Diğer bir mesajımda ise şunları söyledim: Alıntı:
Yukarıdaki mesajmda da şunları söylüyorum: "Ben o saldırıları desteklemediğimi söylüyorum. Irak'a karşı yapılan ne kara saldırılarını ne de hava saldırılarını desteklemedim ve desteklemiyorum." Bu mesajımla birlikte, ABD'nin Irak'a yapmış olduğu ne hava saldırılarını ne de kara saldırılarını desteklemediğim ve böylelikle Amerikan ağzıyla konuşmadığım kesin olarak kanıtlanmıştır. Allah izin ve imkân verdiğimi müddetçe gerçekleri daima görürüm. Bildiğim ve inandığım doğruları söylerim. Konu Cihannur tarafından (09-05-2011 Saat 04:18 ) değiştirilmiştir.. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() böyle olunca adaletli mi oluyor hak etmiş mi oluyor devlet istediği gibi cirit mi atabiliyor. bir insanı bir örgütle bağlantılayıp suçlamak kadar basit birşey yok Türkiyede.
Konu Ammar tarafından (09-05-2011 Saat 04:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
![]() Alıntı:
Kafam, bahsettiğin manada güzel değil unnamed. Teröristbaşı Abdullah Öcalan'la ilgili olarak geçenlerde söylediklerim şunlardı: Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
![]() olması gerekeni çok güzel söylüyorsun keşke olsa da hukuk devleti olan yerde hukuk neyi yasaklayacağını bilir adil olur... ne yazık ki bizim memleket başa gelenin borusu öter devleti... |
||
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
AK Parti Hükümeti iktidardan gidip de, AK Parti'nin yerine iktidara CHP-MHP faşizm koalisyonu gelirse Allah korusun, Türkiye o zaman fikir ve ifade özgürlüğü ve hukuk devleti uygulamaları yönünden geriye gidebilir. Ama milletimiz; demokrasi, hukuk ve özgürlüğe bağlı olduğu için, ileride muhtemel bir CHP-MHP faşizm koalisyonu Türkiye'yi çok fazla geriye götüremez inşaallah. Ve öyle faşist bir koalisyon hükümeti kurulursa, milletimiz bir sonraki seçimde tekrar AK Parti'yi iktidara getirerek ülkemizde tekrardan; demokrasinin, hukukun ve özgürlüğün gelişmesini sağlayabilir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#20 |
![]() İdeal ölçülerde değil elbette, ama yine de hukuka göre işleyen bir devletimiz var. Eğer böyle olmasaydı Ergenekon ve Balyoz türü davalarda darbeye teşebbüs ettikleri iddia edilen muvazzaf ve emekli generalleri yargılayamazdık.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|