![]() |
#21 |
![]() milli güvenlik dersi gereksiz bir ders değilde, subayların filan girmesi çok ama çok saçma...
hatırlıyorum adam bize ders vermezdi sadece ordu ve klasik Atatürk aşkı empoze etmeye gelirdi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() bana 1 gelmişti zaten laiklik yüzünden komediydi tam
![]() bide bi kere derse geç geldim şınav çekmezsen derse almam demişti bende çekmemiştim olaylar olaylar ![]() müfredat zaten berbat... paranoyak eder adamı... |
|
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Bizim emekli subay derste müstehcen şeyler bile anlatırdı bazen...
Sonra da "Yanlış anlamayın ben sizin aklınıza nasıl daha iyi sokabileceğimi bildiğim için bu tür şeyleri dersle ilişkilendirip anlatıyorum" derdi... |
|
![]() |
![]() |
#24 |
![]() bizim milli güvenlik hocası derse ilk geldiğinde ramazan zamanıydı.."talebeler oruç tutmaz varsa günahı ben alıyorum oruç tutmayın" diyordu..iyi dalgaya almıştık o zaman bidaha açmadı o konuyu..
yaşlı,simetri hastası bişeydi..gelir gelmez ilk işi sıraları düzeltmekti..en az 15-20 dakika uğraşırdı..bizdekide uyuzluk değilmi anasını satiyim sıraların kafalarını birbirine zıt dizerdik uğraşsın dursun hıyar ağası.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Milli güvenlik bilgisi dersleri kaldırılmamalı fakat hocalar sivil hocalardan seçilmeli.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|