![]() |
#21 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
hadi yardim gönderen showun yaninda yardim göndererek bir is yapmis oluyor ya sizin gibiler.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() himmm..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
13 şehit verilen yerde yapılan dansözlü yılbaşı kutlamasınıda... kendi mayınımızla kaybettiğimiz askerlerimizide... heronları izleyen kılı kıpırdamayan komutanları saldırı talimatı vermeyen komutanları iyi biliyoruz... kandan kimlerin çıkarı var bilen biliyor... hayır... ama fakirin feryadını duyuran yok ;) zenginin sesi gür çıkıyor... soyadı koç olan sabancı olan doğan olan bir asker ölseydi bu savaşın bütün pislikleri dökülürdü ortaya... paşalar,albaylar niye doğuda askerlik yaptırmaz çocuklarına ? ya kendilerine güvenmiyorlar,ya bildikleri birşey var... onların bildiğini fakir fukara bilmediği için vatan sağolsun diyor o güzel insanlar... |
||
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Van'da bdp'ye oy vermemiş , pkk sempatizanı olmayan bütün vatandaşlarımızın Allah yardımcısı olsun geri kalan hepsi geberebilir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
erciş'in %50 si nasıl pkk yı destekler, neden sallıyorsun? neden yalan söylüyorsun ? erciş'te 2007 de AK Parti % 65 oy aldı. http://ercis.wordpress.com/2007/07/2...cim-sonuclari/ doğunun en kozmopolit şehirlerinden biridir Van. Kürtlerin yoğunlukta yaşadığı illerde CHP+MHP nin oyu (eğer aşiretten biri aday olmamışsa) %1 i bile geçmez. Batmanda 2009 da chp %0.2, MHP %0.1 oy aldı diğer bölgelerde buna benzer. Van'da ise çok sayıda Türk de yaşıyor. İranlı göçmenler yaşıyor. Van'ın oylarına dikkat ederseniz CHP+MHP oy oranları %10 a yaklaşır. Bir Kürt chp ve mhp ye oy vermez. erciş'te çaldıranda ve çevre ilçelerde çok sayıda Türk yaşıyor. iran sınırından Bitlis'in Ahlat ilçesine kadar Türk nüfusu var. %50 si pkk yı destekliyormuş. nasıl olur da %65 ak partiye oy çıkar o zaman? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Bu haberin doğru olmadığını duydum ben ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|