Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-25-2011, 22:21   #21
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yo gitmezdim...
paşa çocukları,zengin çocukları gitmiyor...
ben niye gideyim...
Onlarda Allah inancı var mı? Şehitliğe inanırlar mı? Oraya canı pahasına gidenle gitmeyen arasında maddiyat değil, iman farkı var.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-25-2011, 22:21   #22
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
paşa çocukları,zengin çocukları askere gitseydi benim askerlik yapmama gerek kalmazdı zaten ;)
desene bu ülkede zenginlerden fakirlerden fazla
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-25-2011, 22:30   #23
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Van Erçişin % 50 si aha bu köpeklerin yandaşlarını askerlerimize kurşun sıkanların yandaşlarını destekliyor bende deprem olunca kardeş deyip yardım göndericem Göndermiyorum .
yardim gönderirken show yapani görmüstümde, göndermeyip show yapanida ilk defa görüyorum..
hadi yardim gönderen showun yaninda yardim göndererek bir is yapmis oluyor ya sizin gibiler..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-25-2011, 22:33   #24
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yardim gönderirken show yapani görmüstümde, göndermeyip show yapanida ilk defa görüyorum..
hadi yardim gönderen showun yaninda yardim göndererek bir is yapmis oluyor ya sizin gibiler..
Valla ben Yardım göndermek istemeyenide anlayışla karşılamak yazdım gerisi yazımı alıntı yapanlara verdiğim cevaplardan ibaret bu forumda şhow yapmak için bazıları ile aynı fikirde olmaman yeterli zaten )
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-25-2011, 22:34   #25
Kullanıcı Adı
Mavera
himmm..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-25-2011, 22:35   #26
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Eşref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Onlarda Allah inancı var mı? Şehitliğe inanırlar mı? Oraya canı pahasına gidenle gitmeyen arasında maddiyat değil, iman farkı var.
benim imanımı kullanıp kendi çıkarlarını mı sürdürsünler...
13 şehit verilen yerde yapılan dansözlü yılbaşı kutlamasınıda...
kendi mayınımızla kaybettiğimiz askerlerimizide...
heronları izleyen kılı kıpırdamayan komutanları
saldırı talimatı vermeyen komutanları iyi biliyoruz...
kandan kimlerin çıkarı var bilen biliyor...

Alıntı:
desene bu ülkede zenginlerden fakirlerden fazla
hayır...
ama fakirin feryadını duyuran yok ;)
zenginin sesi gür çıkıyor...
soyadı koç olan sabancı olan doğan olan bir asker ölseydi bu savaşın bütün pislikleri dökülürdü ortaya...
paşalar,albaylar niye doğuda askerlik yaptırmaz çocuklarına ?
ya kendilerine güvenmiyorlar,ya bildikleri birşey var...
onların bildiğini fakir fukara bilmediği için vatan sağolsun diyor o güzel insanlar...
Alt 10-25-2011, 22:38   #27
Kullanıcı Adı
Blur
Van'da bdp'ye oy vermemiş , pkk sempatizanı olmayan bütün vatandaşlarımızın Allah yardımcısı olsun geri kalan hepsi geberebilir.
Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-25-2011, 22:40   #28
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Alt 10-25-2011, 23:17   #29
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
Van Erçişin % 50 si aha bu köpeklerin yandaşlarını askerlerimize kurşun sıkanların yandaşlarını destekliyor bende deprem olunca kardeş deyip yardım göndericem Göndermiyorum .
Allah aşkına yardım gönderme ! senden gelecek yardım onların boğazından geçmez.

erciş'in %50 si nasıl pkk yı destekler, neden sallıyorsun? neden yalan söylüyorsun ?

erciş'te 2007 de AK Parti % 65 oy aldı.

http://ercis.wordpress.com/2007/07/2...cim-sonuclari/

doğunun en kozmopolit şehirlerinden biridir Van. Kürtlerin yoğunlukta yaşadığı illerde CHP+MHP nin oyu (eğer aşiretten biri aday olmamışsa) %1 i bile geçmez. Batmanda 2009 da chp %0.2, MHP %0.1 oy aldı diğer bölgelerde buna benzer.

Van'da ise çok sayıda Türk de yaşıyor. İranlı göçmenler yaşıyor. Van'ın oylarına dikkat ederseniz CHP+MHP oy oranları %10 a yaklaşır. Bir Kürt chp ve mhp ye oy vermez. erciş'te çaldıranda ve çevre ilçelerde çok sayıda Türk yaşıyor. iran sınırından Bitlis'in Ahlat ilçesine kadar Türk nüfusu var. %50 si pkk yı destekliyormuş. nasıl olur da %65 ak partiye oy çıkar o zaman?
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-27-2011, 00:47   #30
Kullanıcı Adı
ALmi´
Bu haberin doğru olmadığını duydum ben ?
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)