![]() |
#1 |
![]() KİMİ İSYAN EDER !KULLARA OLANLARA...!
![]() KİMİ MEYDAN OKUR YAŞAMAYA...! ![]() KİMİ DAYANAMAZ YOKLUĞA !BIRAKIR ELLERİNİ MİSYONERLERE...! ![]() KİMİ MÜSLÜĞÜMANLIĞI UĞRUNA ÖLÜR...! ![]() KİMİ YÜREĞİNE TAŞ BASSADA İFLAH OLMAZ...! ![]() KİMİ YAŞLIDIR !KAYBETMİŞTİR,YIKILMIŞTIR!AMA NEFRETİ İÇİNDEDİR...! ![]() KİMİ AYRIDIR DÜNYADAN..!GÖREMEZKİ HİÇ BİR ŞEYİ..!AMA MERHAMETİNİ KAYBETMEMİŞTİR...! ![]() KİMİ HAYATINDAN GEÇER..!SAVUNDUĞUNDAN GEÇMEZ...! ![]() KİMİ MÜSLÜMANLIĞINI MEKANSIZ YAŞAR...! ![]() KİMİ SUÇSUZ YERE ŞEYTAN RUHLULARA !BOYUN EĞER...! ![]() KİMİ AÇTIR..! OKŞANSADA BAŞI ANLAMAZ HİÇ BİR ŞEYİ..! ![]() KİMİ DAHA KADERİ BİLE YAZILMADAN ŞEREF...LERE BOYUN BÜKMÜŞTÜR...! ![]() kimi;ümidini yitirmiştir,isyanı vardır kadere kimine göre yalandır dünya,kimine göre fani,,, yitik şehrin,sonsuz dünyanın,kaybolan geçmişin,hüzünlü günlerin,bomba seslerinin altında kılınan namazın, nefes almanın, BUNLARI YAŞAMAMIZIN TEK BİR SEBEBİ VAR.... SENSİN YA RAB.EY KİMSESİZLERİN KİMSESİZİ,EY YARATANLARIN EFENDİSİ....SANA SIĞINDIK.KOVMA BİZİ KAPINDAN.... AMİN ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() çok güsel çok teşekkür ederiz paylaşımın için ne yalan söliyim göz yaşlarını tutamıyo insan bu resimlerin karşısında Allah'ım yardım et onlara yarabbim
çok şükür etmemiz gere karkadaşlar hepimizin çok şükür etmesi gerek yediklerimiz için gerekse aldımız nefes için ALLAH'IMA ŞÜKÜRLER OLSUN.....!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ALLAH razı olsun aksa kardeş teşekkürler paylaşımın için
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() :'( cok kotu oldum ben ya :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() halimize günümüze bin şükür
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
halimize ne kadar şükretsek azdır :'( |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() yüreğine sağlık kardeş.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() saol aksa tüylerim diken diken oldu :-[
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() SENSİN YA RAB.EY KİMSESİZLERİN KİMSESİZİ,EY YARATANLARIN EFENDİSİ....SANA SIĞINDIK.KOVMA BİZİ KAPINDAN....
AMİN :'( Rabbim yardımcıları olsun ya kıyamam :-\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() gerçekten yürek sızlatıcı şeyler.halimize şükredelim.paylaşım için çok saol.+1i hakettin....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|