Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 10-02-2007, 21:09   #1
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart DTP'li Vekile: Gel Yoksa Polis Zoruyla Getiririz
Nazimiye Cumhuriyet Savcılığı, DTP Tunceli Milletvekili Şerafettin Halis hakkında seçim yasaklarını düzenleyen CMK'nın 58. maddesini ihlal ettiği gerekçesiyle soruşturma başlattı.

Tunceli Cumhuriyet Savcılığı da Halis'e ihtar çekerek, 3 gün içerisinde ifade vermeye gelmediği taktirde polis zoruyla getirileceğini bildirdi. (Cihan Haber Ajansı)

selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-03-2007, 14:22   #2
Kullanıcı Adı
Feride
ya kapatılsada kurtulsak hayırlısıyla
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-08-2007, 12:32   #3
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Konunun başlığı dikkatimi çekti haberin kendinden ziyade (:

Selahattin bilmiyorum sana mı ait yoksa aslında mı böyle yazılıydı;ama sanki sadece DTPli vekile yönelik bir sözmüş gibi yazılmış bu "gel yoksa..." sözü...Yasalarda kişiye ihtar çekilir,uymadığı ve 3 gün içinde ifade vermediği takdirde emniyet güçleri kişiyi zor kullanarak da olsa ifade vermek üzere getirir...

Bu durum dtpliye söylenmiş bir söz değil yani (: ama tabi haberin dikkat çekmesi bakımından çok beğendiğim bir başlık olmuş ;)
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-08-2007, 22:46   #4
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Alıntı:
AKtunaHAN Nickli Üyeden Alıntı
Konunun başlığı dikkatimi çekti haberin kendinden ziyade (:

Selahattin bilmiyorum sana mı ait yoksa aslında mı böyle yazılıydı;ama sanki sadece DTPli vekile yönelik bir sözmüş gibi yazılmış bu "gel yoksa..." sözü...Yasalarda kişiye ihtar çekilir,uymadığı ve 3 gün içinde ifade vermediği takdirde emniyet güçleri kişiyi zor kullanarak da olsa ifade vermek üzere getirir...

Bu durum dtpliye söylenmiş bir söz değil yani (: ama tabi haberin dikkat çekmesi bakımından çok beğendiğim bir başlık olmuş ;)
'

tunahan kardesim genelde elimden geldigince basliklarda oynama yapiyorum
senin de bildigin uzere saliha yolluyor haberi ben okuyorum ben yolluyorum saliha okuyor
arkadaslarin dikkatini cekmek acisindan degistiriyorum bazen ama bu haberde oynama yapmamistim oldugu gibi almistim ;) biz de arkadaslara kose yazisi, haber okutmaya calisiyoruz onlar gelmiyor biz deniyoruz aynen haberde oldugu gibi
elestirin icin tesekkur ederim selametle
Alt 10-08-2007, 22:48   #5
Kullanıcı Adı
aksavaşçı
bunlar pkk nın TBMM temsilcisi.bunları seçenler afedersiniz bi taraflarına kına yaksınlar
aksavaşçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-08-2007, 22:55   #6
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
http://www.haberler.com/dtp-li-vekil...iririz-haberi/ tunahan kardesim bu da linki ;)
Alt 10-08-2007, 23:15   #7
Kullanıcı Adı
akkurt
Alıntı:
aksavaşçı Nickli Üyeden Alıntı
bunlar pkk nın TBMM temsilcisi.bunları seçenler afedersiniz bi taraflarına kına yaksınlar
Seçenler elbeteki görevlerini yaptı ve onları yüce meclise yolladı.Esas olarak bu meclise seçilme imkanını kimler oluşturdu ise kınayı onların düşünmesi lazım.Birde bu dtp liler kendiliğinden gelmezler boşuna çağırmışlar bunlara ya kemik göstereceksin veya ıslık çalacaksın hemen gelirler.Yada boynuna tasma takıp zincirle getireceksin.
akkurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2007, 20:09   #8
Kullanıcı Adı
Orhu_N_utu_Kuran
Alıntı:
akkurt Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
aksavaşçı Nickli Üyeden Alıntı
Seçenler elbeteki görevlerini yaptı ve onları yüce meclise yolladı.Esas olarak bu meclise seçilme imkanını kimler oluşturdu ise kınayı onların düşünmesi lazım.Birde bu dtp liler kendiliğinden gelmezler boşuna çağırmışlar bunlara ya kemik göstereceksin veya ıslık çalacaksın hemen gelirler.Yada boynuna tasma takıp zincirle getireceksin.
imza....+1

Demokratik çözümmüş, CMUK'muş, falan, filan
Demokratik yollarla savaş mı olur ulan?
Artık lafı bırakın plan yapılmış plan.
El alem yurdumuza başka yurt kurduracak.
Ya bu kanı durdurun, ya millet durduracak
Orhu_N_utu_Kuran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-13-2007, 16:05   #9
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Aslında ihtar falan vermeden direk polis zoruyla alıcaksın bu pkk temsilcilerini içeri
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-26-2007, 11:30   #10
Kullanıcı Adı
scheriff30
pkk nın neresinde durursa dursun vede nerede olursa olsun teroristir vede imha edilmesi gerekir düşüncesindeyim
scheriff30 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)