Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Gençler, Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 01-27-2012, 01:03   #11
Kullanıcı Adı
VAROLİDER
doğru söylüyorsun ALLAHIN İZNİYLE ŞİMDİDEN ÇALIŞMALARA BAŞLANDI DUA EDİN İNŞALLAH SIKILSIK ARTIK HİZMET OLMAMASINDAN BEREKET YOK
VAROLİDER isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-27-2012, 01:21   #12
Kullanıcı Adı
EZEL
Hoşgeldin seçimden seçime uğrama buraya ok )

Konu EZEL tarafından (01-27-2012 Saat 01:22 ) değiştirilmiştir.. Sebep: yanlış yere
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-27-2012, 01:33   #13
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
hizmet dedi...
arkadaş Şakirt çıktı...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-27-2012, 22:47   #14
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
VAROLİDER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hepinize teşekkür ederim 2014 de izmirde akparti oylarını nasıl artırabiliriz önerileriniz veya projeleriniz varsA söyleyin bize yardımcı olun sizin memleketde nasıl işler yapılyor

Önce Türkçeyi öğrenerek insanlarla düzgün iletişim kurmayı sağlamamız gerekir bence...
Alt 03-10-2012, 15:06   #15
Kullanıcı Adı
Karakuş
Sayın izmirli kardeşim öncelikle insanları bir dinleyin ne istiyorlar özlemleri nedir,görmek istedikleri nedir,nasıl bir hizmet istiyorlar bir anket yapın bölge bölge sonra birleştirin isteklerinin yerine geldiğini ve hizmetin sınırının olmadığını bu ülke insanlarına saygı ve muhabbetin ne olduğunu gösterelim işte o zaman amacımızı göreceklerdir hiç şüphesiz.
Karakuş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-09-2012, 22:13   #16
Kullanıcı Adı
akiferzurumlu
tabiki kahramanmaraş:d
akiferzurumlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2012, 01:36   #17
Kullanıcı Adı
ömer karagöz
meraba bende şimdiya kadar izmirde kalıyordum izmirde oylarımızı artırmanın ilk yolu belediye yaptığı çalışmaların başarısını kendine oy kendisine yol ederken eksamaları hükümet para vermiyor gibi söylentileri çıkararak var olan oylarımızıda azaltıyor milleti bilinçlendir mek gerek sevgilerlle ömer
ömer karagöz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2012, 01:53   #18
Kullanıcı Adı
ömer karagöz
Ben sevgimi burda haykırsamda yeni olduğum için kimse duymaz ayrıca senin sayın başbakana karşı olan sevgin bırak yüreğinde kalsın ki..ben onun için onun imanı için,duruşu için canımı seve veririm,gözümü kırpmadan, arkama bakmadan....
Ona olan aşkımı daha söylemiyorum bile;
ömer karagöz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-21-2012, 21:08   #19
Kullanıcı Adı
emreozyanik
yerinden söylüyorum. . Rize
emreozyanik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-22-2012, 18:56   #20
Kullanıcı Adı
barayev
Sayın Başbakanımız Allah sizlerin cümlesine sağlık,sihhat ve afiyetler versin ve cümlenizi korusun ve kayırsın amin.
barayev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)