![]() |
#1 |
![]() ![]() Real Madrid ve Barça fark attı
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Dortmund nasil zengin anlamadim.
Daha gecenlerde adamlar Münichten borc aldirlar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() yanlış liste 1 ay önce man. utd nin en zengin olduğu açıklanmıştı. zira city de 2. sıradaydı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() arkadaslar liste gelirlere göre ayarlanmisdir.. evet manchester city nin su anda maddi durumu iyi ama geliri yok gibi cünkü onunki kendi geliri degil, seyhin parasi..
dortmunda gelince evet maddi olarak zor durumda ama gelirleri oldukca yüksek bana bir takim söyleyin ki küme düsmeye bile oynarken 70 bin kisiye oynasin!.. ayrica dortmunt altyapisi cok saglamdir ve taraftari takimina sahip cikiyor ve ürünleri tüketiliyor.. tabiki bu alanda barca ve real aldi basini gidiyor onlari biraz manchester takip ediyor.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
kalitesini bilemem ama dortmunda bir sempatim vardir.. zaten adamlar daha iki sene önce küme düsmeye oynarken, kurduklari takimla gecen sene sampiyon oldular bu senede olacaklar bana göre.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Dortmund iyi oyunculari olan bir takim.
Fakat bu yil ona sampiyonlugu kaptirmazlar. Buraya yaziyorum...Schalke 23. hafta München derbisini alirsa büyük ihtiham sampiyonluga gidecek...yanlis mecralara sempati beslemissin üstadim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bu sene banko dortmund sampiyondu.. schalke bal yapmayan aridir o acidan önümüzdeki haftalarda düsecegini saniyorum..
ayrica dortmunla alakali bilmedigimiz bir durum mu var, benim cocuklugum dortmundun basarili dönemlerine rastladi o yüzden onlara karsi bir sempatim var.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ben manchester united üzerine takım tanımam arkadaş
![]() eric cantona giggs scholes.. old trafford cehennemi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |