![]() |
#17 |
![]() Her zaman Türkiye'ye hizmet eden partilere nasıl dava açıyorlarsa,Türk futbolu ve sporu adına başarı gösteren klüplerede aynı tavır sergileniyor.
Fenerbahçe'ye bu mantıkta dava açılmış olup,Türkiye futbolu temizlenecek gözboyaması adı altında Fenerbahçe'nin üzerine gelinmektedir. Elbette ki Fenerbahçe kendisini savunacak ,nasıl AK Parti'ye kapatma davası açıldığında yargı süreci devam ettiği halde kendini savunduysa... Klüp yapmadığı eylemler hakkında suçlanıyorsa buna karşı durul elbette sergilenecek.Hukukta savunma diye birşey var! Bakış açınız ne yönde olduğunu bi tekrar gözden geçirin cihannur abi... Şuanda da görüldüğü kadarıyla tüm sanıklar Tahliye edildi bi kaçı beraat etmiş oldu. Yargıtay yolu açılmış oldu lakin örgütten ve şikeden suçlanıpta sadece 6 yıl ceza alıyorsa Aziz Yıldırım veya herhangi biri ben böle ceza kanunun içine tükürürüm. Empati yapıyorum mesela ben örgütten ve şikeden veya herhangi illegal bir davada yargılanıyorsam cezasının onyıllar veya müebbet hapse kadar verilmesini beklerim. Verilen ceza sadece gözboyamadır. Buraya yazıyorum Fenerbahçe bu davadan beraat Edecek..! İddianameyi hazırlayan FB Düşmanlarıda hesap verecek. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|