Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı
Sizin veya benim illa ki Türklükle övünmemiz Allah katında geçerliliği yoktur.O'nun indinde geçerli olan takvadır.Gagavuz türkleri hırıstiyandır.Biz bunlarla da mı övünelim şimdi?..Türkleri şan ve şeref sahibi yapan İslamiyettir.Sizler hala bunu anlamış değilsiniz.
Evinde en azından bir Osmanlı arması veya tuğrası yoksa bunu neye göre izah edeceksiniz?.
Bİz daha mezar taşlarında ki Osmanlıca yazıları okuyamazken türklükle övünmemiz beyhudedir.Bana söyler misiniz, "M" harfinden,alfabemizde bir tane türkçe bulabilir misiniz?.Zira bu harften türkçe bir tek kelime yoktur.
Sizlerle tartışmak istemiyorum.Önce İslamiyet sonra türklükle övünebilirsiniz.Tekrar ediyorum, ben de Türküm ama müslümanlığımla övünmekteyim."NE MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE!." dersek diğer ırklar ıda tek bir ümmet çatısı altında toplayabiliriz.Zira bundan başka seçeneğimizde yoktur.Diğer müslüman ırklarla ancak bu çatı altında birleşeceğimizden şüphem yoktur.
|
ALLAH'a hamdü senalar olsunki beni MÜSLÜMAN olarak dünyaya getirmiş.ne kadar şükretsem azdır.müslümanlığımdan kimsenin şüphesi olamaz.PEYGAMBER EFENDİMİZ (sav) in veda hutbesindede buyurduşu gibi üstünlük ancak takvadadır.buna ben dahil hiçbir arkadaşın itiraz edeceğini zannetmiyorum.ama benimde kimliğimi bir şekilde ifade etmem gerekiyor.hacca giden arkadaşlar bilir suudlar arabım diyebiliyorlarsa yada diğer ülke vatandaşlarını milletlerini açıkca ifade edebiliyorlarsa,bende türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmaktan büyük gurur duyuyorum.başkalarının kendilerini ne gördüğü beni zerre kadar ilgilendirmiyor.hem TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN vatandaşı olacaksın hem devletin her türlü imkanından faydalanacaksın hemde TÜRK lüyü kabul etmiyeceksin.milletin ne olursa olsun TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI olan her birey TÜRKTÜR.. 'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE '