Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 12-11-2012, 19:33   #11
Kullanıcı Adı
Erhan Başkan
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi öncelikle bir ;
Bir lütuf olarak saygı duymuyorsunuz.Duymak zorunda olduğunuz için duyuyorsunuz ve herkes duyacak.Çünkü kimse cebinden birşey çıkarmıyor ,zaten tabi olarak o hakla doğan kürtlerin veya lazların haklarını tanıyor,tanıyacak.
ikincisi;
Kaç kimlik ve türkiyenin kimliksel sürecine dair eser okudunuz bilmiyorum ama kürtlük zazalık alt kimlik olmaz.Objektif kimlik olur.ve türklük diye bir üst kimlik olamaz.Ki türkiye sözde erdoğanla birlikte kan soyu siyasetinden territoryal anlayışa geçmiştir.Yani toprak esası ,türkiyelilik esası gönüllü vatandaşlık esası-eğer gercekten ak partiliyseniz bunuda bilmeniz gerekirdi.-
İsterseniz detaylı olarak kimlik kavramını ;
Objektif kimlik,subjektif kimlik,alt kimlik,üst kimlik ,türkiyede kimlik gelişimi ve kimlik siyaseti adı altında ders verebilirim gönüllü olarak.Lütfen yeetr ki doğru kullanalım.
anlaşılan ders verme konusunda bayağı marifetlisin.gömleğine bir damla süt döken kendini mandıra açtım zannedermiş.allaha şükür kitap okumayı severim.senin kadar olmasada.hepsini bi kenara atalım.altından üstünden objektifinde subjektifinden vaz geçelim.senin anlayışına göre ozaman TÜRKİYE CUMHURİYETİ DİYE BİR DEVLETTE OLAMAZ.yine sana göre TÜRKİYE' deki lazlar .çerkezler, abazalar ,gürcüler ,boşnaklar ,zazalar,kürtler,macırlar..... asimile edildi.allah aşkına buradaki sıkıntı kimlik sıkıntısı değil bana göre birileri bizi ayrıştırmak istiyor.TÜRKÜM TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN VATANDAŞIYIM.ÜLKEMİN ÇIKARLARI HERŞEYİN ÖNÜNDE GELİR.birileride kendine ne olarak tanımlarsa tanımlasın TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN ÇIKARLARI BENİM İÇİN HERŞEYİN ÖNÜNDE GELİYOR DİYORSA ÖPER BAŞIMIN ÜSTÜNE KOYAR MEKKEYE KADAR TAŞIRIM.
son olarak ne ifade etmek istiyorsun rahatsız olduğun konu nedir açıkca söyle.

Türk Ceza Kanunu;
MADDE 301. - (1) Türklüğü, Cumhuriyeti veya Türkiye Büyük Millet Meclisini alenen aşağılayan kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Erhan Başkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)