![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
Tüm padisahları bir evliyahatta ötesi peygamberi görüp değerlendirenler.. Moda olarak değil ben sahsım adıma eskisi gibi tabusu olan biri değilm.. Padisahım sen cok yasa diyen biri değilim.. Elbette osmanlıyı savunup sayan biriyim,devrindeki en adil devlet.. Ama öyle o kadarda tozpembelestirdiğimiz gibi herkes mutlu değildi ama veya hersey o kadar da güzel değildi,veya tüm padisahları müthis değildi.. Benim nerdeyse iğrendiğim osmanlı padişahı vardır,birde abdulhamit vardır siyasi dehasına hasta olduğum.. Osmanlı son dönemleri itibariyle sadece aklı vura kıra calısmıs bir devlet,millet teknolojiye yönelirken o askeriyle catısmıs hep savasmada care aramıs sacma sapan bir kac yüzyılı olan devlettir..Ben nasıl benimseyeyim.. Ben islamda vurmayı asmayı son care bilirim..Öyle isyan edeni hemen kes diyen bir inanc olarak tanıyıp okusaydım sayet iman etmezdim tahminimce.. Sahsım adımada torunu değilim,,Fatih benden yüzbin kilometre ötede bir insan evladı,iranafgan göcmeni bir ciftci evladıyım ben.. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|