Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 07-24-2013, 16:26   #1
Kullanıcı Adı
yolcumustafa
Standart Ahmet Hakan Kaç Yoksa Melih Gökçek Öpecek
http://www.youtube.com/watch?v=hACY72PO8Cs

Ülke TV ekranlarında yayınlanan gazeteci-yazar Esra Elönü'nün hazırlayıp sunduğu "Araf 'ta Sorular" programına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ahmet Hakan hakkında konuştu.

'YAKALARSAM ÖPECEĞİM'
Ahmet Hakan'ı Kanal 7 günlerinden tanıdığını, onun kendisine 'abi' dediğini söyleyen Gökçek ''Bu sıra aşırı muhabbetim var. Yakalarsam çok öpeceğim. Yanaklarından öpeceğim. Arkadaşımız' diye konuştu.

'AHMET'İN DOLU OLDUĞUNU ZANNETMEYİN'
Ahmet Hakan'ın son zamanlarda hırçınlaştığını söyleyen Gökçek, ''Kendisi ile programlarım olmuştur. Ahmet'in kendisine has stili, tekniği vardır. Zaman zaman bizi sıkıştırmaya çalışır. Zaman içinde Twitter'da tartışmalar başladı. Ahmet Twitter dayağı yedi ve hırçınlaşmaya başladı. Halk arasında bir tabir var. 'Cozuttu'. Bana yumurta atıldı o yumurtayla ilgili bir resim koydu. Ahmet'in dolu birisi olduğunu zannetmeyin. Ekranda dolu değil. Kendisi de itiraf ediyor. Son zamanlarda hırçınlaştı. Sataşıyor. Ben kin tutmam ama yapanın da yanına koymam. Bir şey yapıyorsa onun ceremesini çekecek.''

yolcumustafa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)