![]() |
#2 |
![]() İzmir'e 2 kez gittim. İlk gidişim 1996 senesi idi. Tabi o zamanlar pek farkında değildim. Bana güzel bir şehir izlenimi verdi. En çok fuarı gezmiştim. 2. gidişim 2006 senesi idi. Etrafa bir baktım her yer dökük, dağınık. Yağmur yağmıştı gittiğim gün, şehir merkezini su bastı. Koskoca İzmir ne halde demiştim o zaman.
İzmir'de yaşayan bir arkadaşım var. Kendisi bana aynen şunları söylüyor. 1- Alt yapı yok. 2- Teleferik yapılacak denildi, 5 senedir ses seda yok. Hem de İzmir'e ait olan, İzmir'in mal varlığı teleferik pas tuttu tutacak. 3- Metro desen, hak getire. 4- Şehir içi belediye otobüsleri sanki 90'lı yıllardan kalma. 5- Şehir merkezi karmaşık halde. Plan ve program yapılmamış. Mesela şehir merkezinin bir noktasında kaliteli ve elit siteler var. Buranın 100-150 metre ilerisinde gecekondu var. 6- İzmir körfezi rezalet durumda. 7- Üniversite öğrencilerinin, gençlerin sosyal aktivite alanları yok gibi. |
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
1414 izmir projesi, akizmir, binali başkan, çok kolay akparti, izmirde akparti |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|