Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Önden Giden Atlılar Önlerinde okyanus, Kızgın bir çöl arkada, Asıl içlerindedir, Zaptedilmez bir deniz, Önden giden atlılar...

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 11-28-2017, 08:41   #6
Kullanıcı Adı
murataltug1985
Cumhurbaşkanı Gül, Fatih Erbakan'ı arayarak başsağlığı diledi, üzüntüsünü iletti. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden Necmettin Erbakan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı* yayımladı. Erbakan'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendiğini belirten*Gül, büyük bir devlet, siyaset ve bilim adamını kaybetmenin* üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.

Eski cumhurbaşkanı gül* Türk siyasetinin önemli simalarından Necmettin Erbakan'ın bilgisi,* birikimi, kişiliği, tecrübesi, ilkeleri, mücadele azmi ve unutulmaz hizmetleriyle* halkın sevgisini ve takdirini kazanmış örnek bir lider olduğunu belirtti

Gül erbakanın vefatında şunları kaydetti: “Aziz milletimizin başı sağolsun. Siyaseten tanıma ve birlikte çalışma mutluluğuna eriştim Necmettin Erbakan, yakın tarihimize damgasını vurmuştur. millete hizmeti her şeyin üstünde tutan Necmettin* Erbakan, Türkiye'nin her alanda gelişmesine ve kalkınmasına katkılarda* bulunmuştur.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı sevgi, saygı ve şükranla yad* edeceğiz. Kendisine Allah'tan rahmet ailesine, milletimize, Saadet*camiasına sevenlerine başsağlığı dileklerimi iletiyorum.”

TBMM BAŞKANI ŞAHİN Necmettin Erbakan'ın adının aziz* milletin hafızasından* silinmeyeceğini, kişiliği, mücadelesi ve eserleriyle gençlere örnek olacağını derin üzüntüsünü ifade etti. Erbakan'ın 85 yıllık ömrünün millete ve devlete hizmetle* geçtiğini belirtti

TBMM ESKİ BAŞKANI ŞAHİN erbakanın vefatında
şunları* kaydetti: “Parlamentomuzda uzun yıllar görev yapan Sayın* Erbakan milletimizin gönlünde yer edinmiştir. ülkemizin siyasi yaşamında saygın bir yeri olan Necmettin Erbakan'ın adı, aziz* milletimizin hafızasından asla silinmeyecektir.

TBMM ESKİ BAŞKANI ŞAHİN erbakanın vefatında
şunları* kaydetti Merhum Erbakan, kişiliği,* mücadelesi ve geride bıraktığı eserleriyle gençlerimize örnek olacaktır.* Kendisine Allah'tan rahmet ailesine,dostlarına, tüm milletimize başsağlığı ve sabır* diliyorum.”

ERDOĞAN* erbakanın vefatında
şunları* kaydetti Saadet camiasının,Türkiye'nin, aziz milletimizin başı sağ olsun diyor, Allah'tan rahmet diliyorum Türkiye Cumhuriyeti'nin 54. Başbakanı, Saadet*Genel Başkanı* Necmettin Türkiye'ye önemli hizmetler kazandırmış, siyasetde mümtaz* bir yer edinmiş. ömrünü öğrenme ve öğretmeye adamış bir ilim adamıydı.

ERDOĞAN* erbakanın vefatında
şunları* kaydetti Şahsıyla, mücadelesiyle,bir*insan hoca ve lider olarak genç nesillere örnek* teşkil etti. Mekanı cennet olsun. Allah'ın rahmeti üzerine olsun dAllah* ondan razı olsun diyorum.
Öğrettikleri aktardıkları mücadeleciliğiyle kendisini minnetle yad edeceğimizi ifade etmek* istiyorum.”
murataltug1985 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)