![]() |
#20 |
![]() Kaynak yenişafak.com 15 temmuz şehitleri
ÖMER HALİSDEMİR Astsubay Kıdemli Başçavuş FETÖ'cü Semih Terzi, silopiden helikopterle Özel Kuvvetlere geldi. Halisdemir, karargâh binasına saklandı. Helikopterden inen darbecilerin arasına karıştı ve silahını çekerek Terzi'ye 3 el ateş etti. Terzi, yere yığılırken, ömere Terzi'nin cuntacıları ateş açtı. Ömer'e 15 el ateş edildi. ilk kurşunu sıkan Binbaşı Fatih Şahindi 12 el ateş etti Darbeci general Terzi'yi tereddüt etmeden vuran Zekai Paşanın emiriyle şehadete yürüyen Ömer FETÖ'cü hainlerin kanlı darbe girişimini attığı kurşunla bozguna uğrattı. Cesaret kavramını gelecek nesillere miras bıraktı Ömer Halisdemir'in vurduğu Terzi, cuntacılar tarafından karargâha taşındı. Ömerin nabzını kontrol eden cuntacılar Halisdemir'e canice ateş etti. Üsteğmen Mihrali Atmaca cuntacıların başındaydı Darbeciler cuntacı Tuğgeneral Semih Terzi'yi helikopterle GATA'ya götürdü şehit ömerin naaşı karargahın önünde bırakıldı Darbeci general helikopterde öldü. Astsubay Ömer Halisdemir, darbe gecesinde tarih yazdı. Darbeci Tuğgeneral Semih Terzi’yi alnından vurara hainlerin kurşunlarıyla şehit düştü. Kahramanın ismi asla unutulmayacak 42 yaşındayken FETÖ’cü teröristlerce 30 kurşunla şehit edilen Şehit Ömer memleketi Niğde Bora defnedildi. Cenazede babası, “Ben onu vatana yetiştirdim vatan istedi vatana verdim!” sözleriyle hafızalara kazındı.Kahraman şehidin kabri, 100 bin kişi tarafından ziyaret edildi. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|