![]() |
#11 |
![]() 1-Saat kaç ?16,00
2-İsim?rafet 3-Doğum tarihin ve burcun ne ?1983-başak 4-Dövmen varmı ?yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu?hayır 6-Pepsi mi Coca coLa mı ?ikisinide içmem 8-Tercih ettiğin rakam ?bundan böyle 12 9-Sevdiğin müzik türü?türk halk müziği 10-En sevdiğin çiçek ?buket olsun yeter,gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı?argo 12-Sevdiğin renkLer?kırmızı 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun?ümitvar ve önü açık 14-A$ıkmısın?şu an hayır 15-AiLeiLen mi tek mi?ailem ile 16-Tuttuğun takım ?galatasaray 17-OLmazsa oLmazın ?dinim 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın?istanbulda 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ?şu an terörü 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey?işe geçmi kalıyorum galiba derim 21-En nefret ettiğin hareket?el kol şakaları 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin?recep tayyip erdoğan 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin?seni seviyorum cümlesini söyleyemem ben mesela on söylerdim 24-Takma adın ?yok 25-En sevdiğin spor?yüzme 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü?utangaç 27-Konu$tuğun diLLer?ingilizce rusça almanca 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük?canım benim,canım kardeşim,canım arkadaşım 29-$imdi saat kaç?16,04 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??üniversite 2 |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|