Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Gençlik Münazara Gençliğin fikir akımı yaptığı bölüm.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 11-25-2007, 19:51   #11
Kullanıcı Adı
bayonet
Standart 1. Hafta Maçı.. Ehl-i münazara-----CAN YOLDAŞLARI
arkadaslar demişşinizki öneri sunun evet bence yeni bir sistem kurulsa hersey yoluna girecek...evet düşündügümüz yeni sistemi acıklıyorum.bence öss yerine ilkokuldan baslayan ve her ögrencinin hangi alana yönelmesi gereken bir diploma verilse ve herkes ona göre liselere yerlesse ve liseyi bitirince o bitiridgi okulun içerigine göre bir bölüme yerlesmek istese ve o bölüme ve üniversiteye basvurup üniversitenin yaptıgı sınavla girmek istedigi üniversiteye ve bölüme girse bence hersey daha yolunda olur.en azından yapacagın işi ufak yasta secip ona göre egitimini tamamlarsın.ve bence herkes kendi alanında istedigi bölümlere basvurarak girmek istedigi yerlere girebilir.örnegin ilkokulda matematik ve fene meraklı cocuk ve herseyi mükemmel bir sekilde yapıyor.işte ortaokuldan mezun olunca ona göre eline bir diploma veriliyor ve sen fen klisesine gideceksin deniliyor sende gidip liseye basvuruyorsun okuldan aldıgın puanla yerlesiyorsun ve liseyi bitirince elinde yine bir okul puanın oluyor mesela makine mühendisligine basvurmaya yetiyor o puan gidiyorsun üniversiteye ve dınavlara tabii tutuluyorsun.ve istedigin okula istedigin bölüme yerlesiyorsun hemde öss siz.işte böyle bir sistem oturtulunca öss kaldırılmalı.ayrıca 3 saatlik sınav yerine tam 6 yasından itibaren degerlendiriliyorsun ve bence bu yöntem daha adaletli olmak yolunda bayagı yol alır diyorum.

saygılarımla konusmamı kapatırken neden gec yazdıgımızı belirtmek istiyorum sıra yavuz kardesimdeydi ama eniştesi vefaat etmiş o yüğzden gec haberimiz oldu ve gec yazdık kusurumuzu en yakın zamanda talefi edecegiz hakkınız gecti ise affola helal edin hakkınızı tekrardan saygılarımı sunuyorum.....
bayonet isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)