![]() |
#11 |
![]() zaten sorunda orda... kaynak farkı veya bakış açısı farkı.. hangi kaynaklara bakmam gerektiği hususundaki önerinizi düşüneceğim.. ama bende size farklı kaynaklarada bakmanızı öneririm..
madem artık devam etmeyeceksiniz saygı duyarım. karşılıklı bir konu üzerinde fikir alışverişi veya sizin tabirinizle tartışma yapmak cesaret ister.. ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz misali, insan fikrini söyledikçe kendini ele verir. aynı şeyi bende yaşadım. daha ilk görüşmede dinci,falancı filancı diye yaftalandım.. bunları ben hakaret olarak algıladığım için tepki vermem normaldi.. ben sonuna kadar devem ederim .. cesaretli ve dahi hüsnü niyetli ilgililerle karşılıklı fikir alışverişi beni memnun eder.hatta bilmediklerimide öğrenmiş olurum.. ama bu konuyu inşallah devam ettireceğim.. hatta bu konuda başka başlıklarda açacağım.. osmanlı araştırmalarım devam edecek.. kimseyi muhatap alma düşüncesinde değilim.. kimse üstüne alınmasın.. her konu bağımsız dır. kimse için değildir. ilgilenen arkdaşlarda beni memnun eder.. konu yu başka mercilere çekme huyu olanlar muhatabım değildir.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|