![]() |
#4 |
![]() Reha MUHTAR burdan bana ekmek çıkar mı diye uğraşıyor. Bu adamın nasıl olupta Atina'dan bildirirken birden bir TV'de haber departmanının başına geçtiğini hiç anlayamamıştım. Anlamıştım da anlayamamıştım işte...Neyse...
Başbakanımız boşuna katıldı sanırım Alevi vatandaşlarımızın iftarına, gözünden kaçmış olmalı, DTP'nin meclise girmesini boşuna savundu sanırım, 301 için boşuna çalışlmalar yürütülüyor. Tek sorun türban ve sadece bu hükümet özgürlüklerle ilgili türban için çalıştı değil mi? O kadar reformu ayıldığı zamanlar kendi yaptığını sanıyor, sayın Muhtar. Huysuz Virjin'e de dün akşam NTV'de RTÜK başkanı canlı yayında yüz yüze cevap vermiştir ve ikisi anlaşmıştır. Huysuz Virjin aynı kostümüyle yayına çıkabilecek(zaten böyle bir yasak yokmuş, sadece espirilerinin içeriği konusunda ricada bulunmuşlar.) ama çocukları rahatsız edebilecek, edebe aykırı espiriler yapmayacak. RTÜK başkanı çok önemli açıklamalar yapmıştır "Biz hukuk ne diyorsa onu yapıyoruz. Mahkemelerin benzer konularda verdikleri kararları inceliyoruz, uzman hukukçu üyelerimiz var ve bu işle ilgili çok yoğun çalışıyoruz, kararlar öyle bir anda verilmiyor, uzun uzun ihtişare ediyoruz....Mahkemeden dönen karar sayımız iki elin parmaklarını geçmez." demiştir. Yani başbakan istiyor diye değil mahkeme kararları ile bu işi yürütüyorlar. Benim hatırladığım içkili lokantaların ruhsatının her zaman sorun olduğudur. Bu konuda sağlam belgeler yayınlasın, röportajlar yapılsın, biz de öğrenelim neymiş bu olay. Ruhsatı önüne gelene vermiyorlar anladığım kadarı ile e doğru yapıyorlar. Türbanın her yerde giyilebilmesi gerekir, hem de laikliğe göre. Fransanın ve Berlin'nin yaptığı da yanlıştır. Biz doğruların peşinden koşalım. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|