![]() |
#11 |
![]() 1-Saat kaç ? 01:00
2-İsim? ABDULLAH 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 21-02-1979 BALIK 4-Dövmen varmı ? YOK 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? HAYIR 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? İKİSİNİ DE BOYKOT ETMEK GEREK AMA NE YALAN SÖYLİYEYİM İKİSİNDEN DE İÇİYORUM. 8-Tercih ettiğin rakam ? --------- 9-Sevdiğin müzik türü? TÜRKÜLER-EZGİLER 10-En sevdiğin çiçek ? LALE 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? LAKAYT VE SEVİYESİZ,RİYAKAR ,V.B. 12-Sevdiğin renkLer? SİYAH---BEYAZ 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? TAKDİR-İ İLAHİ 14-A$ıkmısın? EVET 15-AiLeiLen mi tek mi? AİLEMLE 16-Tuttuğun takım ? ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ 17-OLmazsa oLmazın ? AİLEM 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? VAR 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? BİLEREK BİLMEYEREK İŞLEDİĞİM GÜNAHLARIMI 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? NAMAZIM 21-En nefret ettiğin hareket? KURT HAREKETİ 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? ŞEHİT METİN YÜKSELhttp://www.youtube.com/watch?v=p8Qmg...eature=related(Metin Yüksel ben doğduktan 2 gün sonra şehit olmuş) 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? KİME İSTERSEM SÖYLERİM 24-Takma adın ? GACO 25-En sevdiğin spor? FUTBOL 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? AÇIKSÖZLÜ 27-Konu$tuğun diLLer? TÜRKÇE 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? İNŞALLAH 29-$imdi saat kaç? 01:15 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??BARTIN İMAM HATİP LİSESİNİ BİTİRDİM |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|