![]() |
#11 |
![]() 1-Saat kaç ?
17.27 2-İsim? Rıdvan 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 29.10.1988 Akrep burcuyum.. ![]() 4-Dövmen varmı ? ne dövmesi yaa töbe töbe ![]() 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? yok hıçkırarak ağlayacak kadar bi kız yok ;) 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? Cola Turka:D 8-Tercih ettiğin rakam ? hep tek sayılar 1,3,5,7,9 ![]() 9-Sevdiğin müzik türü? Rap,türkü ![]() 10-En sevdiğin çiçek ? gül,lale 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? anlamadım ![]() 12-Sevdiğin renkLer? sarı mavi şampiyon fener ![]() 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Allah'ın izni ile başarılı mutlu.. 14-A$ıkmısın? yok aşık oluncak kız yok.. 15-AiLeiLen mi tek mi? ailemle tabiki.. 16-Tuttuğun takım ? FENERBAHÇE ![]() 17-OLmazsa oLmazın ? cp tlf ve bilgisayarım ![]() 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? yok 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? boşa giden 5 yılımı silmek isterdim.. 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? yaa sabah olmuş offff ![]() 21-En nefret ettiğin hareket? sokaka otobüste yüksek sesle konuşulması yemek yerken ağzın şapırtılması 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? bilmem 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? yaa ben seni görünce dilim tutuluor.. 24-Takma adın ? Rıdo derler hep ![]() 25-En sevdiğin spor? Yüzmek,futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? iş kız olunca fena utangacım ama yeri geldimide lafımı koyarım ;) 27-Konu$tuğun diLLer? azıcı Türkçe başka yok ![]() 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? hmm ok ![]() 29-$imdi saat kaç? 17.35 valla ![]() 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? YTÜ 2 yıllık okuorum ![]() |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|