![]() |
#1 |
![]() (Kahpe pusularda ŞEHİT düşen yiğitlere..) Yeminim kanına, yeminim doğacak şafağa Yeminim geceyi boğacak şafağa Bir namlu doğrulur yüreğe Vurur acımaksızın Puslu bir havada Bir hayın kuytu uğrar yoluna yiğidimin Bir mayın ayağına dokunur Yer patlar Gök patlar Can evi patlar / memleketimin Ölüm öldürmez seni Pusatlan heyy Hasret alev alev yanar yiğidim Tetik düşer gece kanar yiğidim Naraların yayılır Dağ dağ, ova ova Sen düşersen Şehir düşer Sen düşersen Can düşer Sen düşersen Memleket düşer Sen düşersen oyy yiğidim Ant olur haykırışın intikama Şimşek çaksın, yağmur düşsün ant olsun Yürek yansın, yürek pişsin ant olsun Semadan süzülür ay yüzün Duaya açılan ellerin dokunur Gecemin kuytusuna Mavzer sana yakışır yiğidim Memleket kadar yüreğinle Dağlara sal bakışını Dağlar titresin Türküler sana yakılır Destanlar sende buluşur Yüreğimi yüreğine kat Vur karanlığı alnının şakağından Kahpe suratlara sal bakışını Çatılmış kaşlarından titresin hoyrat eller Sevda sende gizli Yarın sende yiğidim Ölüm bir hayın duruş Ölüm bedende YİĞİDİM... ![]() ![]() ![]() ALıntıdır ....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|