|
|
#16 |
|
BÜRYAN YAPIMI
Koyun kesilip :o temizlendikten :o sonra , dört ayağı birbirine geçirilir :o. Biraz soğuduktan sonra bir kaç yerinden delinir. :o Üzerine yoğurt sürülür. Bacaklara bir demir geçirilerek :o tandıra asılır. :o Tandıra bir el kazanı veya büyük bir tencerede bulgur pilavı konur. Akan,yağlar bu pilava aksın diye boynu ayrıca kırılır. :o :o :o Vahşet gibi bir yemekkkk ![]() Teşekkürler RDönmezs güzel bilgiler için ayrıca büryan da eminim çok güzeldir ;) |
|
|
|
|
| Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
| erzincan |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|