Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03-03-2008, 18:58   #26
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart Filistin Halkı Kardeşimizdir. 'Erdoğandan Bir Sadakat Örneği.'
Alıntı:
Susmak Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
İsrail ziyareti sırasında, kaçırılan İsrail askerlerinin aileleri ile görüştüğüne ilişkin haberlerin hatırlatılması üzerine Gül, bu ailelerle onların talebi üzerine kaldığı otelde görüştüğünü açıkladı. Bunun basından gizlenmesinin özel bir sebebi bulunup bulunmadığı sorusuna karşılık, özel bir neden bulunmadığını belirten Gül, şunları kaydetti: ��Otelde aileler görüşme talebinde bulundular. Onlarla otelde görüştüm ama attığım her adımla ilgili bilgi verecek halim de yok. Ama doğrudur görüştüm onlarla.��

Abdullah Gül cumhurbaşkanı iken değil dışişleri başkanıyken İsrail ve filistini uzlaşma yoluna götürme projesi için gittiği ziyarette kaçırılan ailelerin isteği üzerine(burasını basa basa söylüyorum) gittiğini söyledi..Yani özellikle kalkıpta askerleri ziyaret edip yardım sözünde bulunduğu da tamamıyla kartel gazetelerinin uydurması..Haberi aldığın yerlerde bunu açıkça ortaya koyuyor..Bir haber nasıl çarpıtılır gözlerinizle görün işte..İsrail askerlerinin ayağına gitmişmiş..Koskoca CUMHURBAŞKANI hemde.. :P kaç sene önceki haber.. :-\ başka bahaneniz yok.ısıtın ısıtın koyun önümüze..Ne güzel bizi alt(!) edicek bir haber bulmuşsunuz..Ben bu yaptığı için Abdullah Gül ile gurur duyuyorum..Çünkü oraya gidiş sebebi iki tarafı uzlaştırmaydı..O askerlerle de ailelerin isteği üzerine görüşmüş,aile istemediği içinde basından ayrı gitmişti.. Siz dilediğiniz gibi konuşun..Ne yaparlarsa yapsınlar..Vardır bir bildikleri..Çok biliyorsanız gidin oraya çıkmak için siz çalışın..Klavye kahramanları.. :P
kac senelik haber diyorsun ondan önceki yazinda iftira attigimi idda ediyordun eklemek zorunda kaldim simdide kartel medyasi diyorsun eger dikkat edersen sadece kartel yok,ve ben cok iyi hatirliyorum belgeler ile de mevcut ziyaret ettigini kabul etti,yok onlar istedi imis,kabul etmese ipe mi cekerlerdi?,hep tesadüf lerle yatip kalkiyoruz nedense, varmi baska bahane merak ediyorum
Ben bu haberi daha önce görmediğim için evet senden kanıt istedim..Ve verdiğin kanıtı(!) araştırdım..Ve bu konu hakkında haber yapan diğer haber sayfalarınıda kontrol ettim ve bu haber hakkında bilgisi olduğunu öğrendiğim bir abimden yorumları aldım..Bu haberi abartanları vakit gazetesi çok güzel kınamış zaten..diğer yazdığın gazeteler kartel gazeteleri..Nerden mi anladım..Abdullah Gül'ün ''her türlü yardımda bulunacağız,merak etmeyin'' sözünün onlar tarafından uydurma olduğu ortaya çıkmış olduğu için..Ben yeni görüyorum yazık olmuş daha evvel görenler bilir..Ayrıca sana sorumda neden niçin gitmiş sebebi nedir diyede sormuşum..Kasti olarak,sırf onlara özel gitmemiş..Ailelerin isteği üzerine gitmiş..Gitmeyebilirdi evet..Ama bunun için kendisininde deyimiyle sizden izin alacak değil..Oraya gitme sebebi Filistin ve İsraili uzlaştırma içinken,Onunla görüşmek isteyen aileleri redetmesi ne kadar doğru olurdu..?Kusura bakmayın ama sizin denge politikasından haberiniz yok..Siz ordan burdan bulduğunuz kopyala yapıştırlarla ancak böyle kendinizi tatmin edersiniz..Ne kadar İsraili kınıyor ve yaptıklarını tasvip etmiyor olsalarda Hükümetimiz bir denge politikası içinde ilerliyor..Ve en doğrusunuda yapıyor..Vardır hükümetimin bir bildiği..Hatırlarsanız Başbakanın İsrail başbakanının kulağına eğilip filistin lideri için''biraz daha yaklaşın'' lafı bir samimiyet göstergesi kabul edilmiş ve günlerce gazetelerde kınanmıştı..Kartel gazetelerinin işi bu..Şaşırmayalım.. :-\

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)