Üstad bunlarin cümlesi gelse ne yazar..ezberlemisler ayni seyleri yazip yazip duruyorlar ;)
Cevap verebıldıgını gaflette bulunan zavallı ınsan...Cok küçük düşüruyorsun kendını coook bizde seni tezleri olan bir insancık zannetmıstık....
Ne o simdi her zaman yaptiginiz isime basvuruyorsunuz..hakarete, hani biz kardestik, hani beni düsünüyordun cuvaldizi sana batinca nasilda hiddetlendin, nasilda kapardin, nasilda kivirmaya basladin ;)..
Sizin gibiler dini dillerinden dolamazlar ama öyle bir an gelirki karsidakine öyle bir laflar edilirki "yok artik" denilir...;)
Bu arada sen ne tez sürdünde biz cürütme geregi duyduk ey güzel insan ;)
senin tezinden bahsediyodu akıncı kardeşim ama sen yazıları bile okumuyosunki anlaya bilesin bazı şeyleri, biz hiç birşeyi kıvırmayız hak ve adalet yolunda gider gereken yerde gerekeni yapıp gerektiği gibi konuşuruz ve ne mutluki bizler sen ve sen gibi düşünceye sahip insanlarla mücadele edip lafımızı sonuna kadar söylemesinide biliriz ve en önemlisi en sonunda bizi anlamalarını sağlarız sen gibileri hatta daha fenalarını çok gördük bizler hepsi şimdi tek bir şeyi savunuyo ve savunmayada devam edicekler ve bizler bir yürek olarak bir beyin olarak bütünleşmemize ve gerçekleri sunmaya devam edicez allah herkese hidayet versin versinki doğru yolu anlasınlar
Hayrola size göre hidayet sahibi degilmiyim? tabiki sp ye oy vermedim ya ben hidayete ermedim ben nasil 25 kere hacca gitmis birine oy vermek dururken, tayyib gibi davadan dönen birine oy veririm?
demek benim gibileri cok gördün ve yola getirdiniz? bu yaziylami, bu basit cümlelermi, bu ici bos argümanlarla mi, bu kendinizin bile inanmdiginiz söylemlerle mi? belki ilkokula yeni baslamis birini biraz zorlarsiniz iyi bir milli görüs neferi yapabilirisiniz..
Daha kendi teskilatina sahip cikamayan, kendi üyeleri baska partiye oy veren sizler neyden bahsediyrosunuz, hangi masali anlatiyorsunuz, kimi kandiriyorsunuz ben size erbakan hocadan güzel bir sözle cevap vermek isterim "hadi oradan, hadi oradan"..
Tez diye yillardir ayni seyleri sunan sizler bir arpa boyu yol almazken aksine her gecen gün geri giderken bize ne anlatmaya calisyiorsunuz..
Buyrun beni milli görüscü yapin ama önce siz görüsünüzü iyi bilinki burada hep ayni seyleri tekrarlamayin aman ne farkederki google ne ise yariyor, yaz milli görüs ne demek oldugu ciksin 8)