ben de size şunu hatırlatmak isterim ki dil değişken bir kavramdır.
Öyleyse bırakalım da Arapça'yı bilen İslam alimleri bu işi çözsün. Sen gidip Zekeriya Beyaza tabii olmakta serbestsin ama "ben Kur'an'a baktım başörtüsü yok" yollu cahil ve cesur, ne idüğü belirsiz, burada azcık tefsir, Kur'an, hadis külliyatı karıştıran insanların önünde kendini komik duruma düşürecek iddaalarda bulunma. Bilmiyorsan bence sus ... :-*
Alıntı:
herşeyden önce bir siyasi partinin forum sitesinde dinle ilgili bir bölüm olması bile çok büyük bir hatadır.
Sebep alalım, mümkünse bilimsel, akılcı, ele avuca sığan birşey olsun ki cevap vermeye gerek duyabilelim. Slogan değil :-*
Alıntı:
Lütfen olayları o günün şartlarına göre değerlendirelim böylece bu yanılgılara düşmemiş oluruz.
Buyurun değerlendirelim, bugünün şartları nedir, kim belirler, bu belirlenenlere neden uymak zorundayız, "uydurmaya" çalışanlar bu hakkı nerden alıyorlar, meşruiyetleri neye dayanıyor, önceden çarşaf giyiniyordu bugün ne değişti ki giyinmesine gerek kalmadı? :-*
sizi tebrik ediyorumu tamda bende aynı şeyleri söyleyecektim arkadaşa. acaba akdol fetvalarını kimden alıyor? sayın Baykal dan mı? Baykal çıkıp Kur'anda baş örtüsü yoktur diyor hemen inanıyorlar. şimdide gelmişler bu konuda böyle yorumlar yapıyorlar. illginç
tam fitne fesat devri yani tessettüre eskisinden daha ihtiyaç var