Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Belgelendirme AK Partimiz hakkındaki bütün yalan haber ve iftiraların aksini belgelendiriyoruz.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03-22-2008, 19:35   #11
Kullanıcı Adı
mavera
Standart Fazilet'ten Sonra ki Sahte Saadet ...
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Lütfen kaynak belirtiniz, kaynak belirtilmeyen yazilar silinecektir..
babamın eve getirdiği ekohaber gazetesinden(yerel gazete) bizzat kendim çektim sonuçta internet güvenilir bir kaynak değil

Kaynakta cok saglam dur bende babamin eve getirdigi dergilere bakayimda cürüteyim bunu ..kardes ekonomiden anlamadigin belli bak yalcin abi sana bir gönderme yapmis..
Bütce ne kadar büyürse ona paralel olarak borc hacmide büyür, dikkat edersen borclanma istikrali olarak artismistir buda demek oluyorki bütcemiz bu hükümet zamaninda kendini ikiye katlamistir..
Sen kafani takma borc yigidin kamcisidir o borcu ödeyecek bir yapiya sahibiz ;)
ama internetten daha güzenilir hiç değilse akp başa geldiğinde ben 7 sınıftaydım bu borcu ödeyecekti şimdi lise sondayım hala ödeyemedi hatta 2 ye katladı heralde ben üniversiteyi bitiririm çalışırım emekli olurum akp hala bu borco ödeyemez artık o zaman 6 yamı katlanır bilmem. :D

Kardes ekonomi konusunda bilgin varsa tartisalim yoksa hic burada zahmet etmeyelim..Bu borcun ne oldugunu, bicimini biliyor musun bu borclarin vadeleri vardir pelli periyotlari vardir yoksa ödenmek istese hemen ödenir ama borcu hemen ödeyip bütceyi sikintiya sokmanin hic bir anlami yoktur..
Kaldiki bu borc islerin aksamina bir kambur degildir, bir kez daha altini ciziyorum bu kadar borcumuzu kötüye yormak yormayalim bu kadar borc olmasi bütcemizin ne kadar büyüdügünü gösterir..
yoksa bütce kendini büyütmeden bu kadar borcun altina girmez bundan emin olabilirsin ;)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)