Alıntı:
eski dost Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
eski dost Nickli Üyeden Alıntı
Saadet PArtisinin programında stratejik rezervlerle ilgili yani bor yada toryumla ilgili şöyle bir ibare vardır. Sanırım Saadet ile AKP arasındaki bakış farkını rahatça ortaya koyar sizin için:
-Doğal kaynaklar kamuya aittir. Stratejik olanlar dışında, bu kaynakların arama ve işletilmesinin, kamusal pay alınmak koşuluyla, özel sektör tarafından yapılmasına imkan verilecektir. Doğal kaynakların işletilmesinde etkinliği ve verimliliği arttırıcı tedbirler alınacaktır.
Aynı anlayış, Refah Partisi döneminde iktidarda ikende olmuştur. O dönem hiçbir stratejik özelleştirme yapılmamış ve yabancılara satılmamıştır.
|
ben yuvarlak laf istemiyorum belge istiyorum buyrun bana belgeleriyle kanitlayin elinizin altinda internet var arastirin bulun belge ondan sonra onlar üstüne konusalim..
|
Anlamadım satışı olmayan şeyin belgesinimi istiyorsun.
Parti programları, ondan öte icraatleri en güzel belge değilmi?
Refah Partisi ve bütün Milli Görüş partileri programlarında stratejik rezervler özelleştirme değil, milli değer kapsamındadir ibaresi vardır.
Yani böyle stratejik kaynaklar satılamaz, yada satış kapsamına sokulamaz.
Ama illede bir belge arıyorsan Özelleştirme İdaresinin resmi verilerine bakabilirsin.
AKPnin özelleştirme konusundaki muhteşem! icraatleri orda var. Ne var ne yok satmışlar!
Refah Partisi dönemindeki kaynak paketlerinden birisi de yeraltı zenginliklerine ait idi. Bu kaynaklar içinde borla beraber pek çok maden vardı. Ve bu madenler için şuanda AKPnin yaptığı özeleştirme anlayışı yoktur.
|
:D Kardeş yine güldürüyosunuz kendinizi bor özelleşti mii bak bakalım aylarca tvler gazeteler internet şaklabanları Bor özelleşiyor diyee saçma sapan şeyler ortaya atmışlardı araştırmadan kulaktan dolma bilgilerle birşeyler anlatmaya çalışıp gülünç duruma düşmeyin Allah aşkına ...!
link veriyorum resmi site diyosun ya al sana resmi site tane tane okuman dileğimle :-*
http://www.etimaden.gov.tr/tr/0_sayf...=11_sayfa_b_16