![]() |
#11 |
![]() öncelikle terbiyeni takınmanı istiyorum hüdaverdi.insan gibi konuşuyoruz şurda ve tartışmamıza da insan gibi devam edelim müsaade edersen.
laiklik hakkında hiçbir şey bilmediğin ne kadar açık.bunu anlatmaya daha önce çok çalıştım yani laikliğin ne olduğunu o yüzden seninle daha fazla uğraşmayacağım.öğrenmek istersen daha önceki yorumlarımı ADAM GİBİ BAŞTAN SONA okumanı rica ediyorum. ülkemizde ülkemizi paramparça etmeye çalışan bir kesim var ve duyguseli bu kesim hiç te hafife alınacak kadar azınlıkta değil. bunu da 3 ya da 4. kez yazıyorum bu kesim olmasaydı dinimizi yaşamanın örneği olarak gösterdiğiniz başörtüsünü heryerde takabilirdik.ayrıca 'türban(ya da başörtüsü-hangisini kullanıyorsanız)' dedim mi demedim mi?!olayın şapka kanunuyla ne alakası var onu da anlamadım. kot meselesine gelince...sen aşırı milliyetçi misin yoksa benmi yanlış anladım?kot artık tüm dünyada satılan ve oldukça kullanılan bir ürün. belli yerlerde giyiminin yasak olması ise laubalilikten.kotları öyle kumaş pantolonlar gibi ciddi ciddi yapmıyorlar.(sokaklarda neler görüyoruz.) şunu da belirtmek isterim ki o amerikan malı dediğin kotun malzemesi Türkiye'den olup dışarıda bir marka basılıp gelen ve fahiş fiyatlarla satılmaya çalışılanları var ki bunları zaten tasvip etmiyorum. şeriat kanunlarının uygulandığı hangi ülkede demokrasi,adalet var söylesene!!hangi ülke Kuran-ı Kerim'de yazanları adam gibi uyguluyor?burada şeriatı tartışacaksak yandık demektir!aslında senin gibi düşünenleri o çok istediğiniz şeriatın uygulandığı ülkelere bir götürmeli bakalım ne yapacaksınız?adam Allah'a küfretti diye idama mahkum ediliyor.sana ne ya onun dininden imanından?o cevabını Rabbin karşısında verecek nasıl olsa,senin ne haddine? Yalnız dikkat et oralarda senin gibi konuşanlaru da asarlar haberin olsun. benim Atatürkçülüğüme de laf etme!!benim gibiler değil asıl senin gibiler yüzünden dinimizden de soğuyoruz Atatürk'ten de... bilmediğin konular hakkında da fazla konuşma,komik duruma düşüyorsun! Saygılarımla... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|