Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 05-02-2008, 02:25   #11
Kullanıcı Adı
Gercekleri Görelim
Standart Erbakan Hoca'yı Suçlama Gerekçesi Bunlarsa..(videolar)
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Şehremini Nickli Üyeden Alıntı
Benim var derdim aslında üstadım; ama işte böyle gündeme alınmasa sesim soluğum çıkmıyordu ne güzel:

Erbakan bu milletin yarısını cehennemlik etti. Bu bana yeter.
ya tartışmak istemiyorumda ALLAH aşkına hocamın ağzından akp ye oy veren cehennemliktir lafını duydunuz mu gördünüz mü okudunuz mu? ya siteye geldiğimden beri aynı laf dolaşıyor ama kanıt yok. şimdi bana hocamın sözlerini getirmeyin kanıt olarak evet akp ye süt değil kireç suyu dedi kendi kulaklarımla duydum arka kapıdan kaçanlar dedi onuda kendi kulaklarımla duydum. siyonizmin uşağıda dedi bunları inkar etmiyorum AMA ALLAH AŞKINA BEN HOCAMIN O KADAR KONUŞMASINI DİNLEDİM AKP YE OY VERENLER CEHENNEMLİKTİR DİYE BİR LAF DUYMADIMDA SİZ NASIL DUYDUNUZ. aslında sizde duymadınızda biri bir laf duydu. türkiye cehhenneme dönecek diye onu çarpıttı akp ye oy verenler cehennemlik diye sonra siz akpliler hemen üzerine atladınız ağzına sakız oldu. SAYGILARIMLA....
Bunu Iddia eden arkadaslar malesef FlashTv deki konusmalarina dayanarak degilde O an alt yazi da gecen akp ye oy veren cehennemliktir yazisina dayanarak görüs Belirtme Cahilligini gösteriyorlar :D
Gercekleri Görelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)