![]() |
#1 |
![]() Gülen’den GS'ye 250 milyon dolar iddiası GS'nin eski başkanı Mehmet Cansun bazı gazetecilerin kendisini arayarak Gülen'in GS'ye 250 milyon dolarlık yardım yapmak istediğini söylediği iddia edildi...
01 / 06 / 2008 11:40 Gülen’den Galatasaray’a 250 milyon dolar iddiası Galatasaray’ın eski başkanlarından Mehmet Cansun, bazı basın mensuplarının kendisini arayarak Fethullah Gülen’in Sarı-Kırmızılı kulübe 250 milyon dolar vereceği yönünde iddialar olduğunu söylediklerini belirtti. Cansun, “Bunlara inanamadım. Kim kime 250 milyon dolar verir? Hadi bir milyon verirler, 5 milyon dolar hibe ederler. Ama 250 milyon doları kim kime verebilir?” diye konuştu. Mehmet Cansun, Hakan Şükür’e yapılan teklifle ilgili olarak da şu ifadeleri kullandı: BÜLENT’E DE AYNISI YAPILMALIYDI “Adnan Polat’la Hakan Şükür’ün arasının bozuk olduğuna inanmıyorum. Polat, bu kararı alırken, hepimize danıştı. Onun Galatasaray’dan ayrılması futbolu ve yaşı ile alakalı. Kulübün içinde kontratlı olarak 5 yıllığına görev alması bence doğru bir karar. Hakan’ın kovulmuş ya da küstürülmüş halde gönderilmesi hem kendisini hem de Galatasaray Kulübü’nü yaralardı. Keşke Bülent Korkmaz’a da aynı şeyi yapsalardı.” akşam
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|