![]() |
#1 |
![]() Akpartiforum Trabzonsporlular bugün Avni Aker'deydim, inşaat çalışmalarını izleyip bu güzel fotoğrafları çektim. Yönetim kurulumuzu bu seri çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Stadyumla ilgili ana sıkıntımızlarımız 3 taneydi.
--1..Maraton'un en güzel yerinde toplanıp milletin önünü kesen serseri grubun oradan defi. Yönetim, taraftar gruplarıyla görüşerek yeni sezonda kale arkalarında olacaklarını kendilerine iletti. --1.. Maraton'a bilinçsizce dikilen direklerin maç izlemeyi zorlaştırması, sahanın tamamının görülememesi (sadece maratonun ortasından ufak bir alandan görülüyordu). Yönetim, direklerin yıkılarak dışarıdan dikilmeleri suretiyle uzay çatı yapılacağını duyurdu. --1..Kale arkalarından maç izlenmiyordu, çünkü çok alçaktılar ve sahadaki mevkiler belli olmuyordu. Ayrıca bu kale arkaları Trabzonspor'a yakışmıyordu. Yönetim taraftarın sesine kulak verdi ve bugün bakın nerdeyiz ![]() Açık bulduğum bir kapıdan içeri daldım ![]() Eski kale arkasının boyu ve yeni kale arkasının boyu ![]() Eski kale arkası ne kadar uzak ve alçakmış değil mi?.. ![]() Eski kale arkasıyla yeni kale arkasının boyunu bir daha ölçelim ![]() Eski kale arkası tribünün alçaklığına ve uzaklığına bir de yeni tribünün en üstünden bakalım. ![]() Yeni tribünün kaleye yakınlığına bakar mısınız.. ![]() Yeni kale arkasının sahaya yakınlığına bakar mısınız.. ![]() Ben ciddiyim burdan çok güzel maç izlenir ![]() Yeni trübünün rakibi boğucu ambiyansını hayal edelim ![]() Yeni Kale arkasının boyu neredeyse iki katlı numaralı ile aynı ![]() Vee işte Yeni kale Arkası İşte Avni Aker Sahası ![]() Maraton ve milleti uyuz eden direkler ![]() Deniz tarafı tribünü de yapılıyor Kaynak: özgün genç
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|