![]() |
#11 |
![]() En sevdiğim Film: The Message (Çağrı) , KV-Irak
En sevdiğim Kitap: Metal Fırtına serileri, Kiraze. En sevdiğim Fikir Adamı: Mevlana Celaleddin Rumi En sevdiğim Dizi: Kurtlar Vadisi En sevdiğim Aktör: Selçuk Yöntem, Uğur Yücel En sevdiğim Aktirst: Aliye Rona, Türkan Şoray En sevdiğim Şarkı: Şehit Tahtında Rabbe Gülümser, Minareler, Bizim Türkümüz En sevdiğim Şiir: Çanakkale Şehitlerine, Mihriban En sevdiğim Şehir: Kayseri En sevdiğim Ders: Tarih En sevdiğim Hayvan: Kedi, Karınca At En sevdiğim Mekan: Erciyes Dağı, Sultansazlığı (Kayseri) En sevdiğim Zaman dilimi: Gündüz En sevdiğim İş: Topografi (harita-kadastro) -ileride Tarihçi olmak istiyorum, bir de bu- En sevdiğim Bilgisayar oyunu: GTA Vice City En sevdiğim Yemek: Kıymalı makarna, Mercimek En sevdiğim Sporcu: Naim Süleymanoğlu, Hakan Şükür En sevdiğim Şair: Mehmet Akif Ersoy, Necip Fazıl Kısakürek En sevdiğim Yazar: Abdurrahman Dilipak, Mümtaz'er Türköne, İlber Ortaylı Çoğu 'en'lik sorulara birden fazla kişi ve terim yazdım. Çünkü; tek isim veya terim yazarak, aynı alanda sevdiklerimi arka planda tutmak istemedim. Selametle.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|