![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Aynı mı..? Yok artık.. ![]() Öncelikle necisiniz..?Hangi partiyi savunuyorsunuz..İisim verin sizin partniz ile Ak Partinin icraatlerini karşılaştıralım..Bakalım kim kazanacak..:cool: Hodri meydan buyurun..Ha eğer derseniz ben parti tutmuyorum vs vs. O halde yine diyorum ki diğer bütün geçmiş hükümetleirn icraatleriyle şimdiki hükümeti karşılaştıralım..Bakalım önde olan hükümet hangisi olacak..:cool: Her yönden..Ekonomi,ithalat,ihracat,eğitim,yol,su,elek tirik,dış ilşkiler vs vs.. Ben iddia ediyorum ki hiç bir hükümet kendi döneminde Ak Partinin ilklerine ulaşamamıştır..Aksini iddia ediyorsanız kanıtlarıyla bekliyorum..;) Ha kalkıpta bana son yılın hasılatlarını,ekonomik durumunu,zamları vs vs getirmeyin..Son yıllardaki siyasi olayların hükümeti ve ekonomiyi ne kadar yıprattığını elin ![]() Son dönemdeki olumsuz gelişmeler ülkede gelişen olumsuz olaylar(parti kapatılması,örtü özgürlüğü affına yasak getirilmesi,ergenekonlar,doğan yayınının çamur kampanyası vs) haliyle ülkeyi geriletmiştir..Ama emin olun hükümet yine yeniden bunların üstesinden gelecektir.. 6 yılda en büyük başarı ve ilklere imza attık..Dahasınıda atacağız..Şu gereksiz muhalifler ayak bağı olmazsa daha kolay tabi..;) |
||
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|