Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Önümüzdeki Yerel Seçimlerde Ak Parti'nin Oy Yüzdesi Kaç Olur?
%10'dan Daha Az 22 15.07%
%10-20 0 0%
%20-30 7 4.79%
%30-40 25 17.12%
%40-50 47 32.19%
%50'den Daha Fazla 45 30.82%
Katılımcı sayısı: 146. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 09-30-2008, 15:41   #11
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
islam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
duydu seli bide bişi diyim ...yazınla alakalı...

Halkında ekonomiye göre veya sosyal karışılıklara karşı yön değiştirmesi doğal değil mi ?... Zaten akp o oyları Sosyal karışık ortamdan ve ekonomik çöküntünün getirdiği arayıştan toplamadımı... Bu çok doğal...
Değil mi ?...

Ayrıca YErel idarelerde.. Oylar partiye değil kişilere verilir... bence ...İnşallah inacılı, çalışkan çalmayan çırpmayan kadrolarla dolar... Tüm mahali idareler...

Şimdi benim ifade etmek istediklerimi nedense anlamıyorsun islam..
Halk elbette hükümeti eleştirebilir,beklentileri olabilir..Beklentilerini karşılayamadığı takdirdede ''ben buna birdaha oy vermem'' pekala diyebilir..
Ama ben ne diyorum..? Hükümetin icraatleri göreve geldiği dönemden itibaren çok alkış aldı,desteklendi beğenildi vs. Ama son dönemlerde yaşanan olumsuz gelişmeler piyasaları altüst etti..Altüst olan piyasalar ekonomik dengeyi bozdu ve hükümet mecburen zamlara yöneldi.. Ülkemizdeki en ufak siyasal bir gelişmede piyasada nasıl dengesizlikler olduğuna hepiniz şahitsiniz.. Ama bütün bu gelişmeleri hükümete mal etmek isteyenler var.. Bunlardan bir çoğuda bu konular hakkında bilgi sahibi olmayan duygusal davranan Ak Partili seçmenlerimiz.. Bu gelişmeler hükümete mal edilemez..O yüzden diyorum ki aklı selim bir Ak Partili,eli vicdanında hareket eden bir Ak Partili bu olumsuzlukları partisine yüklemez,destek olur..

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak parti, akp, yerel seçimler

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)